Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csien
csendes tag
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék. Olyan problémám van, hogy a Telenoros mobil netem kb 0,04 Mbps-el megy csak a Honor 6+-on. Úgy gondoltam, hogy az előfizetésemnél nem állítottak be valamit, de tévedtem. Átraktam a kártyámat egy másik telóba amin 39,40 Mbps-t mértem. A beállításokat már a szolgáltatótól is lekértem, beállítottam ugyan úgy mint a másik telefonon, de semmire nem megyek vele, ugyan olyan lassú az egész. Eddig telekomos kártyám volt de váltottam. Ott sem volt valami villám netem, de ott az előfizetésemben sem nagyon volt "normális" net. Lehet hogy már akkor sem működött normálisan... Valakinek volt már ilyen problémája ? Előre is köszi a választ
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
lo A Huawei majdnem megalkotta a számomra tökéletes telefont, a Honor 6-ot. Az utódja eltünteti a „majdnem”-et?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vírusirtó topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo V50 rapidteszt
- Androidos fejegységek
- Fotók, videók mobillal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest