- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Honkydoo
őstag
Nah, visszaírt a support. Sajons nem támogatott a 66Mhz-es sebesség.
Azért köszönöm az ötleteket. -
-
Honkydoo
őstag
Hát nincs könnyű dolgom.
Olyan lap kellene, amibe az atomnál erősebb proci van/való, és van PCI portja.
Például ő: [link] De van olyan is amin van PCI és PCI-e 16x is.Szerintem írok nekik egy levelet, amiben megkérdem, hogy az itx lapokon lévő port támogatja e a 66Mhz-et + megkérdezem, hogy hol tudom megvenni a lapot ha kell és mennyiért.
-
-
Ezekkel a feltételekkel sajna bukó a dolog...
2 dolgot tudsz csinálni.. vagy ahogy lezso mondja, olyan lapot választani ahol lehet emelni az FSB-t, ami magával viszi a PCI-t... de ez csak fél megoldás (se) mert hogy 40MHz-nél feljebb nem fog menni a PCI, az is biztos...
A másik megoldás az, hogy ipari cuccot keresel, pl a DFI kínál ilyesmit, érdemes körülnézni az oldalukon (sajna most nálam nem jönnek be a képek az oldalán) és hátha van valami okosságuk, deeee abban is biztos lehetsz hogy akkor meg nem 20-25ezer Ft lesz... -
Honkydoo
őstag
Most, hogy a fenti sorokat írtam, arra jutottam, hogy lehet elég nekem a 100MByte/s -es sebesség is.
Végül is a nagyobbat úgy se tudnám kihasználni, mivel kb ennyi a gigabit lan teteje.Már csak annyi kérdésem van, hogy a fenti lapok vajon ha nfs-sel másolok mennyit faragnak le a 100Mbyte/s-es ebességből?
-
Honkydoo
őstag
Ő az.
Igazából azért akarom megtartani, mert jó áron jutottam hozzá + a BBU-hoz. A jelenlegi Atomos lapomhoz ideális.Igaz hogy az új lap (ez vagy ez) már elég erős procival rendelkezik a softos RAID5-höz, de nem tudom megérné e arra váltani:
- egyrészt át kellene menteni az adatokat
- nem tudom, hogy szoftveres RAID hogy bírja a hirtelen áramszünetet
- lehet kéne egy szünetmentes tápegységEnnek fényében a legegyszerűbb, ha csak simán átrakom a kártyát a régiből az újba.
De ha már újat veszek akkor jó lenne olyan lapot találni ami jó alaposan meg tudja hajtani a kártyámat.bagyusz:
Nem mivel PCI-e port van rajta, nekem meg PCI kell, abból is a gyorsabb. -
PCI órajeltuning esetleg? Milyen kártya ez? Minek akarod megtartani?
-
Honkydoo
őstag
[értesítő]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest