Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
thökfej
csendes tag
válasz
Rickazoid
üzenetére
Nagy nehezen találtam egy francia zenei oldalt , ahol a "friss" nemzetközi zenéket is meg lehet vásárolni flacban, ráadásul 24bit vagy 16biten is
[link] De főleg menőjenő zenék vannak, régi együttesek albumjait nem igazán találtam meg. De legalább FLAC!Hihetetlen, mennyire pang ez a piac. Applet se értem, ha Jobs annyira audiofil volt, miert nincs Apple Lossless vásárlás, mert az édes kevés, hogy az én jó minőségű wawjaimat konvertálgathatom az iTunesban!
-
azbest
félisten
válasz
Rickazoid
üzenetére
A szerényebb választék miatt a magyar kiadók és jogvédők pénzéhsége a magyarázat, hiszen a magyar piacon való megjelenésről velük kell tárgyalniuk a szolgáltatóknak. Tényleg szánalmas, hogy egy amerikai szolgálatónál több tankcsapda album van, mint a magyarországon is használható uniós szolgáltatónál. A szolgáltató cégeknek inkább csak könnyebbség lenne, ha lehetne globálisan egyforma tartalmat adniuk és nem kéne országonként mást adni.
A drm a havidíjas szolgáltatáshoz szükséges "rossz". A vásárlásnál valóban inkább negatívum.
Flac-ban nem valószínű, hogy a közeljövőben streamelnének. Eddig aac és wma és mp3 hanggal találkoztam különböző szolgáltatóknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest