Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raruh
tag
válasz Norby86 #12241 üzenetére
Üdv!
Hozzád hasonlóan nekem is LG G2 Mini (D620r ) volt az előző telefon, és most kényszerből bár, de pont Note 2-re váltok. Meg kell jegyezni, hogy a Mini esetében a felbontás is fontos szerepet játszott, kisebb kéernyőn kisebb felbontást kellett megjelenítenie, kisebb processzorral ami nyilván energiatakarékosabb mint egy nagyobb kijelzőn, nagyobb felbontást megjeleníteni nagyobb akksival. (Remélem sikerült nem belekeveredni )
Bár a Mininek is voltak mélypontjai egyes frissítések után, mikor 13%-ot merült üresjáratban egy éjszaka alatt, az utolsó 5.x frissítéssel nagyon jó irányt sikerült belőniük, így nekem többször is előfordult, hogy max 1-2 %-ot merült a 8-12órás üresjárat alatt. Meg kell jegyezni, hogy egy Root Booster Premium-ot futtattam rajta mindig is maximális energiatakarékosság módban, nem tudom valójában ért-e valamit, minden esetre jól nézett ki a mátrix effekt .Kérdésfelvetésem lenne viszont a régebb óta Note 2 tulajoknak (akár prime is): Előfordult már valakinek, hogy egyik napról a másikra torzítani kezdett a hangszóró (előlapi) majd egy idő után teljesen megadta magát?
Sógorom múlt hónapban járt így egy ilyen készülékkel, garanciában cserélték a hangszórót, és meg is hosszabbították a garanciáját (nagy pacsi a supportnak!!!), de más fórumozóktól is hallottam már, hogy cserélni kellett, mert felmondta a szolgálatot. (Állítólag van HA-n egy tag, aki 5k-ért javít ilyen problémát, ha valaki nem rendelkezne hazai garanciával, és nem is szeretné hónapokig mellőzni a telefonját )Csütörtökre ígérte az EUstock a telefon érkezését, remélem nekem is hasonlóan jó élményeim lesznek a telefonnal, mint ahogy azt fentebb leírták!
Raruh voltam! ~Do or do Not, There is NO try!
-
Raruh
tag
válasz Milestone2 #12254 üzenetére
A telekomban az elveszett, ellopott, elfelejtett pinkódos kártyán kívül minden esetben ingyen cserélik!
-
Raruh
tag
válasz inkjet #12246 üzenetére
Csak személyes vélemény, de a tempered glass ha pofáraesik, a kijelzőt akkor is megvédi, ez a nano cucc tudtommal csak a karcok ellen tud bármit tenni.
(#12263) borsodika: Ahogy Milestone2 házigazda is mondta, egy átlag user nem feltétlen találkozott még ilyen dolgokkal. Én is találkoztam már olyan felhasználóval, aki már 5-6 éve Androidos, de recovery módról, vagy hard resetről még nem is hallott. Egyébként meg nem mellékes, hogy hiába a nagyon kedvezményes ár, az ember elvárja, hogy a pénzéért egy olyan eszközt kapjon, ami megfelel a leírásnak.
Legalább is én örülök neki, hogy ilyen téren még nincs lapraszerelt kiadás, jól néznénk ki, ha a megrendelt telefon megérkezne lapra hajtogatva, és úgy kéne még összelegózni.
(#12267) adrian94: Ha valóban nem találod a rendszerbeállításoknál a magyar nyelvet (de legalább angollal ki tudod húzni egy ideig), akkor tényleg ajánlott megereszteni feléjük egy levelet, valószínűleg kérni fogják, hogy vidd be a szervízbe, ahol gyorsan rárittyentik a megfelelő romot. Legalább is ez a legtisztább, ha nem rendelkezel tapasztalattal romolás terén, nem ajánlom a mókolást. Ha sürgős, és/vagy nincs angol nyelv se (amit azért kétlek, mert a developer-ben is van) akkor a megfelelő leírások szóról-szóra való követésével neki lehet állni.
-
Raruh
tag
válasz sanyci #12272 üzenetére
Fura, de tényleg... [Telekomnál bővebben]
-
-
Raruh
tag
válasz vampire17 #12285 üzenetére
Nem kukacoskodás végedt, de miért jó ez neked így? 168 USD 280Ft-os árfolyamon számolva is 47.000 Ft, erre még rájön, ha elvámolják a telefont ( bár lemaradtam kicsit, eu-n belül nem vámolnak?) , minden esetre macera lesz a garancia, az oda-vissza postázgatás miatt és időben is több. Szóval miért?
EUstock-nál 51-ért másnapra(legkésőbb harmadnapra) a kezedbe kapod a telefont, és bármi gondod van van BP-n szervíz..Viszont maga a GearBest oldal legjobb tudomásom szerint elég megbízható!
[ Szerkesztve ]
-
Raruh
tag
válasz kidnou #12312 üzenetére
Akkor az ügyintézőt legközelebb tájékoztasd róla, hgy mik is a csere feltételei, csak, hogy tudja végezni a munkáját..
Én a simcserével azért szoktam gondban lenni, mert flottás a család, és a főkártya Édesanyám nevén van, ezért szeretnék folyton őt látni minden üzletben, velem szóba se akarnak állni, annak ellenére, hogy a kártya az én nevemen van társkártyásként természetesen.. Bár ez is nagyon ügyintéző válogatja dolog. Van ahol gond nélkül kicserélik, van ahol akadékoskodnak..Raruh voltam! ~Do or do Not, There is NO try!
-
Raruh
tag
válasz adrian94 #12320 üzenetére
A Biztonság app-ban az indítópulton belül engedélyezd az alkalmazást. gy jön mindig az értesítés. Bár pl messengernél nekem nem jelennek meg a lebegő fejek..
És még egy észrevétel: Leszedtem a YT-ot az áruházból, de bármilyen videót indítok el, 6mp-nél megáll, majd újrapróbálkozás után hang nélkül lejátsza végig.. Ez mi ? wifivel kapcsolódok, minden más rendben van, indavideó is gond nélkül bufferol, de a YT valamiért nem megy..
És még egy: Értesítéseknél mindig ott van a következő: A SIM kártya aktiválása nem sikerült (Az aktiváló SMS küldése nem sikerült Eszköz keresése)
Ez mi akar lenni? A mi honlapon mindent megcsináltam, 100% a profilom, a mi fiókot is beállítottam, és meg is adtam telefonszámot, meg mindent..[ Szerkesztve ]
-
Raruh
tag
(#12341) sylas: Biztonság appon belül van, első sor középen, illetve beállításoknál is be lehet állítani , hogy az rtesítősávban is megjelenjen a jelenlegi használt adatmennyiség, és stb.
(#12340) hojos: 7.1.1.0 eu Stabil fut, merre keressem azt a megoldást?
[ Szerkesztve ]
-
Raruh
tag
#1 -et megcsináltam 2x is, törlés majd reboot, de ugyan az.
Frissítésnél pedig azt írja, hogy ez a legújabb rom.
Megbarátkoznék én régebbi YT-al is, még jobb is lenne a kikapcsolt képernyőn streameléssel, csak valaki linkeljen nekem egy jól bevált apk-tRaruh voltam! ~Do or do Not, There is NO try!
-
Raruh
tag
válasz Mephistoone #12355 üzenetére
Én is vevő lennék rá
-
Raruh
tag
válasz Ferenc1989 #12535 üzenetére
Nekem is ez volt 7.1.1.0 stabil romon. Ne frissítsd le a youtube-t, tehát kapcsold ki az automatikus frissítést az áruházban, és tegyél fel egy régebbi verziót. Vagy tedd fel a 7.1.3.0 stabil romot, én ezt választottam. Ezen tökéletesen megy a YT is, tudom, mert lényegében erre használom a telefont, de ezen kívül az akkuidő is mintha javult volna. 1 óra 45 perc képernyőidő van benne, közben végig ment a mobilnet és a wifi reggel óta, természetesen hol ez, hol az volt csatlakozva. még most is 68%-on van!
-
Raruh
tag
válasz Ferenc1989 #12558 üzenetére
Nem, nem arra gondol, hanem a developer romra
-
Raruh
tag
válasz kstcsk #12567 üzenetére
https://www.androidfilehost.com/?fid=24389512218018197
Ebben biztos, hogy van. Telóról vagyok, nen tudok linkelni.
A twrp feltelepítése pedig kb 5 másodpercet igényel számítógéppel, de sokkal többet tud, mint az alap. Én sem szeretek mókolni vele, ezt most letudtam, remélem többet nem kell hozzá se nyúlnom...[ Szerkesztve ]
-
Raruh
tag
válasz tookie #12575 üzenetére
Próbáld meg újraindítani, hátha valami szoftveresen akad össze. Esetleg, ha nem a gyári alkalmazást használod, próbáld ki azt. Ha használsz valamilyen automata indítás letiltót, vagy memória pucoló programot, nézd át a kivételeket, add hozzá, ha nincs ott az óra. Legvégső esetben factory reset szerintem biztos megoldja a gondot.
-
Raruh
tag
válasz tookie #12600 üzenetére
Véleményem szerint: Ha a factory reset (remélem wipe data és wipe cache is megvolt) nem segített, akkor itt inkább valami romos hibáról lehet szó, és maga az app nem úgy működik ahogy kellene. Így vagy az app cserét lehet megpróbálni, vagy újratenni az egész romot, esetleg újabb romot tenni fel. Természetesen ez csak akkor ajánlott, ha tényleg teljes wipe után, 0 perces rendszerben is fennáll ez a probléma.
-
Raruh
tag
válasz tookie #12606 üzenetére
Én [ezt] tettem fel, 7.1.3.0 stabil, van benne magyar nyelv is, és eddig nem volt vele problémám. Root jogra nem volt szükségem, de minden más ami általános használatban előfordul az eddig működik.
Egyébként nagyon fontos a Cache takarítása is, mert ez a gyorsítótár, amiben az alkalmazások által használt adatok megtalálhatóak. Így, ha hibás egy app, valószínűleg annak hibás adatai is itt vannak tárolva.
De ennek fontosságát jelzi az is, hogy rom telepítésénél is wipeolni kell mindkettőt (user data és cache), valamint én közvetlen a rom telepítése után is csináltam egyet, biztos ami biztos alapon, így tuti egy nullkilométeres rendszert fogsz kapni. Mi fiókból vagy google fiókból pedig úgy is visszatelepülnek az appok, névjegyek, stb .Raruh voltam! ~Do or do Not, There is NO try!
-
Raruh
tag
válasz bootforce #12607 üzenetére
Ha van még garancia, akkor visszaposta. Nem hiszem, hogy megéri babrálni, ha nem értesz hozzá, vagy nincs szervizes ismerősöd, bár még ha van is, alkatrészutánpótlás híján ő sem tud vele sokat kezdeni. USB-n keresztül próbálj meg töltést vinni rá, eltávolított akkumulátorral, ha így felvillan legalább a led akkor érintkezőprobléma, vagy valahol elszállt az alaplap. Ha így sem, akkor szerintem az egész alaplap kuka. Ezért mondom, hogy a visszaposta talán a legjobb megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
Raruh
tag
válasz #35104512 #12614 üzenetére
Valahol a honlapjukon talán GY.I.K. ben olvastam, hogy ha 3 napon belül ténylegesen bejelented a problémát, akkor igyekeznek kicserélni. A problémakezelésről csak jót hallottam, legyen az garancia vagy csere. Ez talán annak tudható be, hogy nem egy nagy multi. Egy levelet mindenképp megér, hogy nyoma is maradjon, aztán érdeklődj telefonon, hogy megkapták-e.
-
Raruh
tag
válasz zoli121 #12699 üzenetére
Beállításokon velül van külön menüpont a fülhallgatóknak, ott ha állítgatod, lehet hallani, hogy minden fülesre más hangszínt alkalmaz. Ezt próbáltad már? Az összes xiaomi fülesnek van saját beállítása, plusz pár standard.
-
Raruh
tag
válasz Zoli0726 #12719 üzenetére
BP Telekomnál sincs probléma. Melyik neked a legfrissebb eu rom? Biztosan a legfrissebbet használod? 7.1.3.0 a legújabb. Mire gobdolsz a hívás minőségén? A te hangszóród recseg, vagy a másik nem hall rendesen? Utóbbira van fix, ha visszaolvasol meg is leled.
-
Raruh
tag
válasz dorika87 #13220 üzenetére
Ha Eu... Webáruházból rendeled, akkor nagy eséllyel 7.1.1.0 eu multi stabil rommal érkezik. Legalább is nekem 2 hete így küldték. A doggee töltőtől nem kell megijedni. TWRP recoveryt kell feltenni, azzal fel lehet tenni a 7.1.3.0-t. Mindkettőben van magyar nyelv, de nekem a 7.1.1.0 bugos volt kissé, ahogy fentebb leírták többen is, mikrofonprobléma, yt probléma. Ezektől mentes a 7.1.3.0, és nekem atomstabil. 2 napot normál használattal simán bír. 4-5 óra sot szokott kijönni átlagban. Játékkal (HS) 4 órát bír.
-
Raruh
tag
válasz Milestone2 #13277 üzenetére
Azért elég vicces olvasgatni, ahogy Viktor kolléga napról-napra újabb problémákat generál magának a telefonnal
-
-
Raruh
tag
válasz snecizero #13345 üzenetére
1 egész oldalt sem kell visszaolvasnod, és több megoldást is találsz. Én és Mephisto kolléga is írtunk. Ne legyetek már restek visszaolvasni. Nameg az ilyen GYIK-re ott van az összefoglaló is...
(#13346) loosht : lennél oly szíves, hogy elküldöd nekem püben? Valahogy elsiklottam felette, most meg nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
Raruh
tag
válasz loosht #13351 üzenetére
Utólag is elnézést kérek a figyelmetlenségért, velem is előfordul, hogy egy hosszabb nap után csak végigtekerem a 40-50 új hsz-t mint egy zombi, és alig várom, hogy bedőljek az ágyba
Szóval köszönöm szépen mégegyszer, megy is fel rögtön, aztán tesztelésRaruh voltam! ~Do or do Not, There is NO try!
-
Raruh
tag
válasz csgabee #13474 üzenetére
Ők a fejlesztői romról beszélnek, amiben próbálgatnak mindig javítani. A stabil rom, amivel alapból ia érkezik a telefon sokkal megbízjatóbb, átlagban 2 nap használat, 5-6 óra sot jön ki. De pár bug található abban is, érdemes utánaolvasni. Jelenleg a 7.1.3.0 stabil rom a legjobb szerintem, ha nem akarod buherálni
-
Raruh
tag
válasz csgabee #13477 üzenetére
A hangszóró hibájáról is tud az Eu... Ha nálad is előjön a probléma garanciában javítják és !kitolják a garanciát a javítási időtartammal! Szóval teljesen korrektek. Du én is küldök majd egy Sot-ot. De engem ott meggyőzött a telefon, hogy több mint 4 óra játékot kibír
[ Szerkesztve ]
-
Raruh
tag
válasz WhiteWalker #13482 üzenetére
4után érek haza, feltöltöm és belevágok. 10-11 magasságában jön a kép.
-
Raruh
tag
válasz Androidtam #13516 üzenetére
Stabil romot használok, semmi probléma nem volt még(7.1.3.0). A fejlesztői rommal több baki van, mert a nevéből is látszik, hogy azt fejlesztik. GAPPS is tökéletes, messenger is tökéletes, csak be kell állítani a hozzáféréseket és minden jó lesz. Ez utóbbi igaz szinte minden alkalmazásra. Első indításnál rá kell szánni az időt és minden beállítást végigbogarászni.
-
Raruh
tag
Megérkeztek az ígért képek. SOT és terhelés látható a képeken. Bocsi, de nem bírtam ki együltőmben a 4 órát, így elmentem tusolni, ezért falsít az a pár perc. Így csak 3óra 56 perc játék fért bele 95% ba, végig wifivel.
[képek itt]Raruh voltam! ~Do or do Not, There is NO try!
-
Raruh
tag
válasz csongi #13743 üzenetére
Nem szőrszálhasogatásnak szánom, de ez egy tok, nem pedig egy hátlap. Nomeg szerintem egy 1000 forintos tételtől nem kell nagy strapabírást várni, de egy évig biztos húzza, és többet véd a telefonon, mintha nem lenne.
Én [ilyet] rendeltem, kicsivel drágább csak, mint a fentebb linkelt, de a minőségével teljesen meg vagyok elégedve. Sokkal stabilabban tudom kézben tartani, köszönhetően a full guminak. Plusz nekem nagyon tetszik, hogy a hangerő és a bekapcsoló gomb is kapott bevonatot, így nem retkelődik össze az sem. És nagy up a note 2 feliratoknak is, így legalább külsős is tudhatja, hogy mit tart a kezében!
-
Raruh
tag
Üdv urak. Az utóbbi időben szabadidő hiányában csak elvétve néztem be a topikba, ezért nem vagyok naprakész a dolgokban. 7.1.2 stabilt használok még mindig, jött azóta valami komolyabb újítást, vagy jobb sotot nyújtó stabil rom? Az utóbbi időben egyre gyorsabban merül a telefon, ezért merült fel bennem a lehetőség, hogy kipróbálnék esetleg egy frissebb romot. Az alap app viszont nem jelez újabb verziót. Jelenleg kb 3-3,5 óra sot jön ki folyamatos játékkal, wifi, sync, 50% fényerő.
-
Raruh
tag
válasz Vertigo18 #16237 üzenetére
Üdv urak!
Egyre gyorsabban merül a telefonom. Sajnos fogalmam sincs mi az oka, de drasztikusan elkezdett csökkenni az akku élettartam. Kb 2-3 hónapos az eszköz, régebben tettem is fel ide képet, hogy játékkal 4,5-5 órát bír, ugyanazzal a játékkal most max 2 óra. Wifihasználat ugyanaz, rom ugyanaz (stabil 7.1.3).
Most viszont mégrosszabb, 30 perc netezgetés, böngészés, videók nélkül 40%ot merített ma. Új programot nem telepítettem.. Mi lehet a gond?
A telefont rend szerint 5-10% közötti állapotra merülve dugom fel töltőre..[ Szerkesztve ]
-
Raruh
tag
válasz Milestone2 #16239 üzenetére
Az az akksi pedig nem garanciális eu...-nál. Bármi ötlet? Monjuk ki fogom próbálni a 7.2.3 rommal, hátha csak takarítani kéne, de elég gáz, ha így megadja magát. Ha így lesz, kerül is eladósorba...
-
Raruh
tag
válasz Vertigo18 #16247 üzenetére
Nem. Sőt, azóta még az alap témát is visszatettem, hátha a másik téma lockscreenje, vagy bármi szívja, de semmi változás. Most olvastam valami akku kalibrációs dolgot, majd estére megpróbalkozom vele. Lemerítem 0-ra, majd feltöltöm többször. Hátha működne.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest