Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmister
senior tag
Néhány trükk:
1. Autostart-ban csak azok legyenek engedélyezve, amiknél fontos, hogy jöjjön értesítés.
2. Manage Battery Use-ban csak azok ne legyenek bepipálva, amiknél fontos az értesítés.
3. Hozz létre új power profil-t, és állítsd be, hogy képernyő zároláskor lőjje ki a progikat. Ami fontos, hogy futva maradjon, azt zárd a memóriába feladatváltóban lefelé húzással. (Értesítéseknek enélkül is jönnie kell. Nekem a messenger és az időjárás van behúzva, mert szeretem, ha "fejek", akikkel beszéltem, megmaradnak. Az időjárás meg csak így frissül folyamatosan.)
4. Tiltsd le a GPS hozzáférést az összes olyan alkalmazásnak, amit nem erre használsz, szintén kapcsold ki böngészőben is ezt a funkciót. (Privacy beállítások)Én ma így 25%-on állok 18 órája lehúzott töltővel, 3:10 SOT-al, amiből kb 1,5 óra Jurassic World játék, ami elég komolyan zabál.
[ Szerkesztve ]
-
Xmister
senior tag
Az a baj, hogy hozzáérsz, és rögtön 2GHz-re boostol a proci...
Átmeneti megoldásként 1 parancs kiadása is elég, de ez újraindításkor változik.
Hosszútávú megoldáshoz módosított ramdiskes kernelt kell flashelned. [link](#3189) deadbody: Az kemény...
Régóta van egy sejtésem, hogy a forgalmazók által legyalult NVRAM-ban lévő finomhangolások miatt lehet ilyen nagy különbség. Nincs kedved csinálni egy NVRAM backupot és elküldeni, hogy le tudjam ezt tesztelni?
Meg kell említenem, hogy az NVRAM tartalmazza az IMEI számod és WIFI MAC címed, ha ezeket valahogy ki tudod szedni belőle, nekem úgy is jó (én csak olyan módszert tudok, ami az éles NVRAM-on módosít). Én majd átírom őket a sajátomra.[ Szerkesztve ]
-
deadbody
tag
Nàlad valami probléma tényleg lehet az akksival, az a percenként 1% merülés nagyon sok, én úgy hasznàlom ahogy megjött, semmi energiatakarékos dolog nincs bekapcsolva, most 3ó20sot, és 45%on vagyok. Viszont sajna ötletem sincs mit tehetnél, max ha itthon vettet akkor csere.
-
deadbody
tag
Nem tudom milyen fényerövel hasznàlod, ha auto akkor próbàld ki fixen, nekem fix 30% körül van, így megfelel nappal bent és este is, szabadba ha esetleg nyomkodom akkor vszem csak feljebb. (Így 30%on az egyetlen ami nem tetszik hogy a fehér szín kicsit szürkés màr, de hozzà lehet szokni)
-
-
-
New Bluestar
tag
Hát az eu fórumon ilyesmit olvasok. Sajnos én is felraktam, most nem tudom mit csináljak.
Nem hogy frissíteni nem lehet, még régebbit sem lehet visszateni, sőt még a twrp-t sem tudják felrakni.
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Valamin spórolni kellett, felső kategóriás SOC mellé, nem fért be már jó kamera és igényes készülékház.
A képernyő nem rossz, de nem is túl jó.
Szoftveres téren még nagyon sokat kell fejlődnie.
MIUI szebb, mint jobb. Tele van buggal.
De a többi kínai cuccal ellentétben legalább a remény él, hogy egyszer majd jobb lesz.
Többit kihozzák teljesen bugosan, max. 1 frissítés jön, aztán ejtik mert jön az újabb változat, a régi meg megy a süllyesztőbe.Szerintem sem rossz vétel, de "WayteQ Europe" -tól biztosan nem venném meg, már csak azért sem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
5.10.22 Multi van fent. Csak a helyelőzmények, a tartózkodási hely jelentése és az Asszisztens van kikapcsolva, nem aktiváltam semmilyen akkukímélő funkciót. Gyári böngésző helyett Chrome-ot használok, fut többek között a Viber, a Skype és a FB Messenger is, úgyhogy kap rendesen, mindezt dual SIM mellett. WiFi-t nem tartom éjszaka bekapcsolva.
-
grafnet
veterán
A régi telefonom: ha, megy a mobilnet, akkor minden nap kell tölteni, ha ki van kapcsolva, akkor egy egész hétvégét kibír.
Az akku időn ne aggódjatok, mert ráadasúl a legrosszabb droid verzió az alapja!
Hát, ha valóban lesz májvacukor alapú, akkor az még sokat fog javítani.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
törölt tag
Szuper, köszi! Már látom is, hogy van egy "Choose uptade package" opció, amivel a saját zipemet telepíthetem pl. a belső memóriából.
A cache törlése a frissítés telepítése után esedékes? Tehát megvárom, míg már betölt az új ROM-mal, újraindítom a telefont recovery módban és twrp-vel nyomok egy wipe cache-t? Vagy elég twrp apk-val vagy ccleanerrel is?
-
zoleek
tag
Ezen már túl vagyok, ha magában az appban mondod. Finoman szólva próbálkoztam, hogy már anyukámat is engedélyeztem neki...
Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön-->nevezd meg a tárgyat-->kérdés róla-->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.
-
Gameboy77
aktív tag
Semmi komoly változást nem tapasztaltam,viszont tegnap előfordult egy olyan hálózat eldobás,hogy full térerőt mutatott a teló,de nem tudtam hívást indítani.
Restart után csatlakozott a hálózathoz,persze jöttek is az elmulasztott hívás értesítő SMS-ek.Remélem nem lesz gyakori jelenség.
-
törölt tag
M2 note-ról váltottam, kijelző minőségben nincs nagy különbség, nagyon jól kalibrálták a Note 2-őt, és ugye utólagos korrekcióra is van lehetőség.
Meizu metal (amiből egyelőre csak belpiacos verzió létezik) ellenfele majd a Redmi Note 2 Pro lesz, nem ez.
A fotós képességek pedig ebben az ársávban nem annyira lényegesek, mint a felsőkategóriában.
-
őstag
Újabb romokkal sem javult az üzemidőd?
Nekem brutálisan jó lett autós navi alatt.
Ma munkába jövet összvissz 6%-ot merült 40 perc Waze alatt, végig mobilnet+GPS+automata fényerő. Oké, most reggel 5:10-kor nincs épp világos, így elég a kisebb fényerő, de régebbi romokkal 30%-ot is tudott merülni ennyi idő alatt.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Quqesz
nagyúr
Azt nézd meg
1 csak 2g mennyit fogyaszt
2 csak 3g mennyit fogyaszt
3 ahol van bekapcsolod a wifit
Nekem a G2 pl wifivel többet eszik mint ha 2g-n hagyom estére. A 3g már többet eszik, kb wifi 3g ega. Asszony G3s-e meg pont fordítva, wifin jobban tartja az aksit. Érdemes kikisérletezni...Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest