- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
anjani182 #203 üzenetére
Lehet neked elkerülte a figyelmedet, de az AMD az utóbbi egy évben ~$100-ral csökkentette egyes asztali procijainak árát. Az X2-k ára kevésbé csökken, de nem is szorul rá az AMD, mert így is el tudja adni mindet, gyakorlatilag a gyártósorról.
Egyébként szerintem teljesen mindegy, hogy hogyan buksz egy gépen. Egyben lecseréled az egészet 2-3 évente (mint pl én), vagy 2-3 havonta cserélsz mindent (mint Te). A végösszeg ugyanaz lesz! -
Gorneck
legenda
válasz
anjani182 #163 üzenetére
Senki nem hülyézett le, csak hüleséget beszélsz...ennyi.
Mert vannak olyanok is akik nem igazán értenek a számítógépekhez és olvasván pl a TE hozzászólásaid, annak az fog lejönni, hogy ramaty öreg a 939 és azonnal cserélni kell! Holott ez nem igaz...
Az am2 sztem inkább egy zsákutca míg értelmes proci nincs kiadva mellé!
9 hónapig? Elárulnád, hogy miért nem elég?
ui: Ha épp nem építkeznék én is sokmindent megtehetnék, de akkor se váltanék vmivel több pénzért ugyanazt venni? Köszönöm, de nem kérek belőle... Aki reális gondolkodik az egy évig min nem vált, max intelre. -
Zotya84
őstag
válasz
anjani182 #98 üzenetére
No offense, de neked meg azt miért kell lenézni, aki nem teheti meg hogy 3-4 havonta cseréljen gépet? Én annak örülök ha 2évente összejön. Épp ezért fogok MOST VÁLTANI 939re - igaz X2 4400+ra.
Én össz ennyit fűznék hozzá, de jó volna ha nem offolnátok (-nánk) szét a topicot. -
VargaI
senior tag
válasz
anjani182 #68 üzenetére
''...hogy elvi kérdés IS...''-pont te írtad, akkor minek vesz vki AMD-t?
amúgy meg nekem fontos a nagyon csendes gép is, de egyben olcsó is, mivel D805-tel csendes gép elég sokba van, legalább 12-14e-es hűtés kell rá, ami elviszi mondjuk 1000-1500 RPM-en főleg ha még meg is húztad mondjuk 3.2-3.6 GHz-re, meg lehet hogy a 360-as tápom is kevés lenne a tuning alatt annak már, szóval egy rendszer teljes költségét számoljuk már
, azt viszont elismerem, hogy húzva valóban jobb mint egy 3200+-os AMD, de csak 20% tuning felett, mert annyi az enyémben is van (alapfeszen
), alapon meg kikap a 805D játékokban és nem mindenki tuninggol ám
no flame, thx(csak kifejtettem az én nézőpontomból a 805D-t, ami szerintem is nagyon jó proci, csak nem nekem silentpc mániásnak, meg nem igazán tuningolósnak
)
20-30 hsz mire megírtam ezt
[Szerkesztve] -
Mackósajt
senior tag
válasz
anjani182 #79 üzenetére
Rendben, én megértem a szempontodat, de
1. ez kissé nehéz ügy a mostani termékváltási ciklusok mellett, és ez gyártófüggetlen. Bármit csinálsz, buksz rajta.
2. Mivel a többség nem így csinálja, ezért őket jóval kevésbé rázza meg ez a platformváltási ügy. A felhasználók döntő többsége számára a te problémád nem létezik vagy csak enyhébb formában. A gyártók meg nekik dolgoznak. Én is valahogy ''elfelejtetettem'' váltai socket A-ról. Ez azt jelenti, hogy két foglalatújítást is simán kihagytam immár. Semmi nincs, amit használni szeretnék, és ne futna a gépemen. Tény, hogy messze nem tudnám az eredeti árán eladni a konfigot, de ez elkerülhetetlen. -
Szten Márs
nagyúr
válasz
anjani182 #73 üzenetére
De áruld már el miért bukta, aki megtartja??? De most őszintén mert már nagyon érdekel... mert most eladhatod jó áron hogy vegyél helyette egy ugyanolyan teljesítményűt, csak drágábban?
Hát igen, így nézve valóban bukta, mert affene, ingyé megtarthatnád a jó teljesítményű procidat, és abbiza nem jó....
ftc: Mármint socket939
[Szerkesztve] -
Ste
addikt
válasz
anjani182 #65 üzenetére
annak kell ezt így csinálni aki telhetetlen
mert ugye nem elégszünk meg a tegnapi technikával, rögtön a legújabb kell
ha nem váltogatod ilyen gyorsan a dolgaidat akkor nem is tartasz attól, hogy buksz rajta, mert nem befektetésként tekintesz rá, hanem használati cikkre
nem mind1 szvsz -
Mackósajt
senior tag
válasz
anjani182 #60 üzenetére
Dehogynem jár költségcsökkentéssel. Épp most mondtad, hogy azért adtad el az s939-et, mert fél év múlva a kutyának se kell szerinted. Vagyis azért adtad el, hogy ne bukj az értékcsökkenésen vagy ne nagyon. De ez a felhasználók nagy többségének irreveláns kérdés, mivel nem váltanak olyan gyakran gépet, hogy ezzel igazán számolhassanak.
Az s939 meg nem elavult attól, hogy van nála újabb.
+ tegyük fel, hogy a Conroe tényleg valamivel jobb. Meddig? Adok neki fél évet. Akkor megint veszel új gépet? -
Ste
addikt
válasz
anjani182 #58 üzenetére
inkább pont amiatt fog a kereslet élénkülni, mert kijött az új, amit kevés ember engedhet meg magának
a legtöbb ember pedig olyankor vesz gépet, amikor kijön egy új technológia és az lenyomja a korábbiak árát
nőlni fog a kereslet, még ha kicsivel alacsonyabb áron is
Egy x2 pedig még sokáig elég lesz
Am2 ide vagy oda -
Szten Márs
nagyúr
válasz
anjani182 #47 üzenetére
Miért is értéktelenedik el a s939... úgy bírom minden s939 tulaj most kapkodja a fejét, hogy íhh meg áhh, de mitől is lesz kevesebb az ő gépük ezért?
A socket 939 attól ugyanúgy egy remek kis platform, ami ráadásul igen szép magasságokig skálázódik, mármint erős egy és kétmagos procik vannak rá, attól függetlenül, hogy most megjelent egy másik alternatíva...
Ez olyan mint amikor a socket754-esek bepánikoltak, hogy jön az s939, mi lesz a gépükkel... hát semmi ugyanúgy jó kis erős gépek attól... -
Ste
addikt
válasz
anjani182 #43 üzenetére
szerintem meg korai váltani
legalábbis tutira nem váltok sem amd-re sem intelre egy darabig
''a Conroe úgyis odaver ''
lehet, de még a mostani gépemet sem használom ki teljesen, akkor a Conroet még annyira sem
nem tudom a jelenlévő közül ki használja ki teljesen és ki halad a divattal
fölösleges szvsz váltani
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800 Eladó!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest