- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mackósajt
senior tag
Én is kavarban voltam ezzel, de tudtommal a K8L csak később jön.
[link]
Ami a télen történik, az a 65 nm-es gyártástechnológia bevezetése. Nyilván persze lesznek egyéb apróságok is, ha már új nevet kap a mag, így lehet számítani teljesítményjavulásra (és fogyazstáscsökkenésre), de ez még nem a K8L. Egyébként is, mintha a K8L-t először a szerverproceszsorok piacán akarnák bevetni.
A linkekben, amelyeket beraktál, egyébként szó sincs K8L-ről.
[Szerkesztve] -
Dare2Live
félisten
a váltás már folyik gondolj csak a 65nmes x2 turionra.... félév és lecsurog desktopra is. ugyhívják brisbane.
Anand mérések szerint 2.4es conroe 15-35%ot ver egy 2.8as fx62re. Node lesz 3.3ghzes extrem edition is conroebol az 50-85%ot ver fx62re.
Holvan az általad említett félhivatalos roadmapon a k8l? Ne érts félre én hihetetlenül drukkolok AMDnek, hogy kitudjon dobni a piacra pl egy 4ghzes FX-X2t ami hozza azt a teljesítményt mint conroe mert az nagy áresést jelentene.
És én, gondolom te is leszarjuk, hogy Intel vagy AMD nekünk az ár telejsítmény számít. Ha intel ad olcsobban jobbat aztvesszük ha amd akkor azt.!?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Hardcore café
- Bluetooth hangszórók
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napirajz könyv
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest