Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
anaqer
veterán
Szó sincsen itt az én értékrendemről, nem én hoztam ezeket a törvényeket és nem én erőltetem a betartásukat. Egyszerűen csak tudomásul veszem hogy vagy a játékszabályok szerint lépek, vagy kockáztatok és esetleg kimaradok pár körből. Magyarul megpróbálok együtt élni azzal amit nem tudok megváltoztatni. Ezt egyszer érdemes lenne mindenkinek kipróbálnia ... persze lehet lebirkázni is, kinek-kinek ízlése szerint. Meg lehet széllel szemben is vizelni, demokráciáról és észérvekkel befolyásolható jogalkotásról vízionálni, aztán már csak akkor kap észbe az ember amikor petisönonlájnos szintig süllyedt a nagy polgári engedetlenségi harcban... mert annak ismételgetésével, hogy a rendszer nem jó és mindenki tőccsön ahogy a csövön kifér, szintén nem jutunk *semmivel* előbbre.
bullseye:
Ismétcsak : ne vedd meg, ne nézd meg, tehát ne add nekik a pénzed. Vagy csinálj Te is sikerfilmet, aztán azt osztogathatod ingyen, mert más szellemi tulajdonával marha könnyű ám bőkezűsködni...
-
VladimirR
nagyúr
mint mondtam, nem emlekszem mar, hogy mire jutottunk a multkor, de akkor bonyolitsuk a helyzetet: a muzeum kijaratanal szamoljak, hogy hanyan is hagytak el azt (persze a jegyet nem kerik, mert azt belepeskor leadtuk) - ekkor az elso esetben is feltunik, hogy tobben neztek meg a kiallitast, mint ahanyan jegyet vettek
mindazonaltal a kozvetlen megkarositas mi is? bukott a muzeum egy 20 filler erteku papirfecnit
(tudom, ez a szavaid kiforgatasa, de itt gyakorlatilag azt mondod, hogy amig nem veszik eszre, nyugodtan beloghatunk)
a rendorallammal, kommunizmussal doballozast lathatod mire mondtam, ha visszaolvasol, szo nem volt arrol, amit emlitesz - egyszeruen csak ''jol'' hangzo kifejezeseket hajingalnak
valahol megertem azt, amit az informacio szabad aramlasarol, a szolas- es szemelyes szabadsagrol irsz, de lasd be, hogy annak az informacionak a megteremtese egyeseknek sok idejebe, penzebe, munkajaba kerult, s nem varhato el, hogy ezt ingyen tegyek
ha pedig en irok egy verset (leforgatok egy filmet, sok-sok millio raforditassal, tobb havi munkat belefektetve), igenis szeretnek belole hasznot latni
szerintem a szellemi tulajdont sem lehet ugy tekinteni, hogy az mindenkie, hisz a kitalaloja/alkotoja igenis megdolgozott, megfizetett erte
nem azt mondom, hogy a jelenlegi rendszer tokeletes, de szerintem igenis buntetni kell a warezt (nevezzuk akar lopasnak, akar jogosulatlan hasznalatnak)
es igenis kemenyen kell buntetni, maskulonben az tudatosul az emberekben (mar nagyreszt tudatosult is, amint az a ''kocsogbuzi jogvedok'' megnyilvanulasokbol helyenkent latszik), hogy ez (hogy letoltom, atmasolom, nemfizetek erte) tokeletesen rendjen van
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Creality Nebula Camera
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Legyen akkor megfelelő, vagy elfogadott, vagy mondjatok jobbat (kispolgári, heh).