Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
anaqer
veterán
válasz
bullseye
üzenetére
A ''kezdeti idők'' akármilyen adott technológia esetén külön kezelendők - visszakérdezek: szerinted amikor bejöttek a DVD-k, ki tudott volna filmeket akár csak DiVX-ben számottevő mértékben letölteni...? Hány teszkós katalógusban láttál tízezres asztali lejátszót, egydobozos ''házimozit'', stb. ? Mégis, így mi alapján akarod egyáltalán összehasonlítani a mai helyzettel...?
-
anaqer
veterán
Szó sincsen itt az én értékrendemről, nem én hoztam ezeket a törvényeket és nem én erőltetem a betartásukat. Egyszerűen csak tudomásul veszem hogy vagy a játékszabályok szerint lépek, vagy kockáztatok és esetleg kimaradok pár körből. Magyarul megpróbálok együtt élni azzal amit nem tudok megváltoztatni. Ezt egyszer érdemes lenne mindenkinek kipróbálnia ... persze lehet lebirkázni is, kinek-kinek ízlése szerint. Meg lehet széllel szemben is vizelni, demokráciáról és észérvekkel befolyásolható jogalkotásról vízionálni, aztán már csak akkor kap észbe az ember amikor petisönonlájnos szintig süllyedt a nagy polgári engedetlenségi harcban... mert annak ismételgetésével, hogy a rendszer nem jó és mindenki tőccsön ahogy a csövön kifér, szintén nem jutunk *semmivel* előbbre.
bullseye:
Ismétcsak : ne vedd meg, ne nézd meg, tehát ne add nekik a pénzed. Vagy csinálj Te is sikerfilmet, aztán azt osztogathatod ingyen, mert más szellemi tulajdonával marha könnyű ám bőkezűsködni...
-
anaqer
veterán
válasz
bullseye
üzenetére
Polgári engedetlenség...?

![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/samjoe/smileys/other/lollercoaster.gif)
Ne hülyéskedj már, a zene meg a mozi nem létszükségleti cikk, az iTunes(-klón) hiánya nem az emberi jogok sárba tiprása, stb. Ez nem moral highground kérdése, egyszerűen ilyen a piacgazdaság alapvető működése. Ha nem tetszik az árképzés, ha lázadni akarsz, akkor vote with your wallet (ha már ingliselünk...). EZ a jogos ellenlépés, nem a letöltés. -
anaqer
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Jajajaja... azért az valahol vicces (?) hogy a játék, vagy akármilyen más, a családi büdzséből nehezen kigazdálkodható program esetében a letöltés jogos, sőt az társadalmilag kötelezően elfogadott szabadrablás tárgyát képezi.

Hát nem.
OK, lehet letölteni, mindenkinek szíve joga meg minden, de ne jöjjünk már ilyen demagóg baromságokkal hogy ha ''''''indokolatlanul drága'''''' akkor rögtön minden megengedett ... ha szerinted nem éri meg, hát ne használd, ne hallgasd, ne nézd. Vagy töltsd le, viszont utána ne hőzölögj ha kapsz a pofádra.*
*Ez persze törvényes eszközökre vonatkozik, szóval amikor az ASVA a hatályos jogszabályokon túlmutatóan próbál keménykedni akkor továbbra is érvényes a [beep] [beep] [beep].
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- További aktív témák...
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Legyen akkor megfelelő, vagy elfogadott, vagy mondjatok jobbat (kispolgári, heh).