Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenty
őstag
Applenek nem aza célja ,hogy minél olcsobb legyen a mini ,vagy akármi más szériája!
Intel proicval csak jobban elterjedni akar, és ezért valamit fel kell mutatnija,hogy ne tünjön sima pc-nek a gépei! És ha mégis a minibe celeront raknak be , meg ilyen puto dolgokat ,akkor se lesz olcsobb sokkal ahogy várod ,mert lesz egy luxus márka státusz ár akkor is! Ez nem via epia..
Egyébként szerintem minibe nem valo 250 giga!
Ez nem dc++ hardocre letöltö embereknek van kitalálva
100 giga böven elég egy átlag irodai , multimédiás felhasználásra!
Mondjuk nekem se lenne megfelelö a mini! Nekem is kell nagy vinyo stb,de erre ott van az imac, power stb ha valakinek ilyen nagy igényei vannak!
Bár én intel szériák után se fogok szerintem macet venni!( kellenek a gamek
)
Mondjuk ha rá lehet tenni majd windowst akkor elgondolkodok rola( imac az nagyon tutko lenne
), bár nemtudom ,hogy oldják meg ezt ,mert vga-áknál nincs directx ott?
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Vagy te úgy mész be a boltba HDD-t venni, hogy ''kérek egy véletlensuerű gyártótól egy véletlenszerű modellt''
Miért te így veszel procit?
Egy komoly 3.5-ös drivenak nincsen számottevő hangja, és az a pici ami van is megszüntethető (de legalábbis egy 2.5-ös szintjére hozható) megfelelő minőségű beépítés esetén.
Ez teljességgel lehetetlen.
Tökéletes HDD rezgéscsillapítót még nem találták fel, ami meg közelít hozzá az eléggé házibarkács jellegű, és nem akalmas hordozgatásra.
Mininél a kicsi merev burkolat az egyetlen, ami miatt nem fog nagyon hallhatóan berezonálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Napelem
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- SSD kibeszélő
- OTP Bank topic
- iPhone topik
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- AMD Ryzen 7 3800X 8-Core 3.9GHz AM4 Box processzor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi