Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenty
őstag
Applenek nem aza célja ,hogy minél olcsobb legyen a mini ,vagy akármi más szériája!
Intel proicval csak jobban elterjedni akar, és ezért valamit fel kell mutatnija,hogy ne tünjön sima pc-nek a gépei! És ha mégis a minibe celeront raknak be , meg ilyen puto dolgokat ,akkor se lesz olcsobb sokkal ahogy várod ,mert lesz egy luxus márka státusz ár akkor is! Ez nem via epia..
Egyébként szerintem minibe nem valo 250 giga!
Ez nem dc++ hardocre letöltö embereknek van kitalálva
100 giga böven elég egy átlag irodai , multimédiás felhasználásra!
Mondjuk nekem se lenne megfelelö a mini! Nekem is kell nagy vinyo stb,de erre ott van az imac, power stb ha valakinek ilyen nagy igényei vannak!
Bár én intel szériák után se fogok szerintem macet venni!( kellenek a gamek
)
Mondjuk ha rá lehet tenni majd windowst akkor elgondolkodok rola( imac az nagyon tutko lenne
), bár nemtudom ,hogy oldják meg ezt ,mert vga-áknál nincs directx ott?
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Szerintem alapjáva véve nem lesz olcsob annyival mac mini ,mint ami a mostani árakba mozog!
Apple-nek meg kell tartanija image árat is
!( mondjuk joh lenne ha joval olcsob lenne)
Egyébként szerintem mobil intel proci lesz benne! Nem butiott celeron..!
Én jobban örülnék egy 2.5 tös winyonak mint nagyobnak! Mert ha nagyobat raknak bele elveszti a pici kis ari mivolját méret arányba
!
Mini ugyse erömünek készül , szal tök m1 e részről!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
!
!