- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
[link] Politika topik itt, ezt zártam.
-
Fura, hogy ez még nyitva van. Vajon meddig marad így?
Szerintem oviék be fogják húzni megint, de 2/3 nélkül, szűken. Ezért is lepett meg a Medián által közölt várható 128-71 a csúti kisputyin javára. Szerintem ezt most a Medián is benézte, az ellenzék ennyire nem fog kikapni.
Kéne egy választási kalaptipp játék!
Samus: Így vagyok vele én is, mindenképpen megszívjuk. De apró öröm, ha legalább a 2/3-uk megy a levesbe.
-
Samus
addikt
Én nem mondanám viccnek. A "Das System" csinált belőle azt, félmondatokat kiszedve minden beszédéből, így belőled is bohócot lehet csinálni.
Egy vidéki kisvárosban lakom, közel a megyeszékhelyhez, és múlt hét végén volt ellenzéki "nyílt nap", megjelent Dobrev Klára, és az összefogás helyi jelöltje. Nem mentem volna el, csak épp a játszótér melletti téren volt. Meglepett, amit láttam (amit hallottam, az nem, nagyon összeszedetten beszél a hölgy egyébként, és teljesen azt mondta, amit gondoltam).
Szóval. Körülbelül 100 ember lehetett kint (meg két rendőr úgy 200 méterre, szerintem csak dísznek). Ha 10 fiatalt láttam, akkor sokat mondok. Az átlag a nyugdíj előtt álló, 55-60 körüli csoport alkotta, úgy felét a létszámnak, a másik pedig a 45-50 közötti csoport volt. Engem ez azért lepett meg, mert tudjuk, hogy minek nevezik a baloldalt, ezek az emberek viszont abban a rendszerben nőttek fel, megélték a "rendszerváltást", és mégis ők voltak ott.Én őszintén szólva örültem volna, ha "Karigeri" lesz a közös jelölt, nekem szimpi a tag, fiatalnak, lendületesnek tűnik.
-
8th
addikt
Politika topik. Zárható.
-
bkercso
nagyúr
Jé, itt lehet kommentelni?
A kérdés költői, mert nincs, hiszen egy vicc a fickó. Megkapja az elégedetlenek szavazatát (valszeg az enyémet is), de nem megy vele sokra szerintem.
Aktív témák
Hirdetés
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám a sajátját!
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest