- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Én nem mondanám viccnek. A "Das System" csinált belőle azt, félmondatokat kiszedve minden beszédéből, így belőled is bohócot lehet csinálni.
Egy vidéki kisvárosban lakom, közel a megyeszékhelyhez, és múlt hét végén volt ellenzéki "nyílt nap", megjelent Dobrev Klára, és az összefogás helyi jelöltje. Nem mentem volna el, csak épp a játszótér melletti téren volt. Meglepett, amit láttam (amit hallottam, az nem, nagyon összeszedetten beszél a hölgy egyébként, és teljesen azt mondta, amit gondoltam).
Szóval. Körülbelül 100 ember lehetett kint (meg két rendőr úgy 200 méterre, szerintem csak dísznek). Ha 10 fiatalt láttam, akkor sokat mondok. Az átlag a nyugdíj előtt álló, 55-60 körüli csoport alkotta, úgy felét a létszámnak, a másik pedig a 45-50 közötti csoport volt. Engem ez azért lepett meg, mert tudjuk, hogy minek nevezik a baloldalt, ezek az emberek viszont abban a rendszerben nőttek fel, megélték a "rendszerváltást", és mégis ők voltak ott.Én őszintén szólva örültem volna, ha "Karigeri" lesz a közös jelölt, nekem szimpi a tag, fiatalnak, lendületesnek tűnik.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest