- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
[link] Politika topik itt, ezt zártam.
-
Fura, hogy ez még nyitva van. Vajon meddig marad így?
Szerintem oviék be fogják húzni megint, de 2/3 nélkül, szűken. Ezért is lepett meg a Medián által közölt várható 128-71 a csúti kisputyin javára. Szerintem ezt most a Medián is benézte, az ellenzék ennyire nem fog kikapni.
Kéne egy választási kalaptipp játék!
Samus: Így vagyok vele én is, mindenképpen megszívjuk. De apró öröm, ha legalább a 2/3-uk megy a levesbe.
-
Samus
addikt
Én nem mondanám viccnek. A "Das System" csinált belőle azt, félmondatokat kiszedve minden beszédéből, így belőled is bohócot lehet csinálni.
Egy vidéki kisvárosban lakom, közel a megyeszékhelyhez, és múlt hét végén volt ellenzéki "nyílt nap", megjelent Dobrev Klára, és az összefogás helyi jelöltje. Nem mentem volna el, csak épp a játszótér melletti téren volt. Meglepett, amit láttam (amit hallottam, az nem, nagyon összeszedetten beszél a hölgy egyébként, és teljesen azt mondta, amit gondoltam).
Szóval. Körülbelül 100 ember lehetett kint (meg két rendőr úgy 200 méterre, szerintem csak dísznek). Ha 10 fiatalt láttam, akkor sokat mondok. Az átlag a nyugdíj előtt álló, 55-60 körüli csoport alkotta, úgy felét a létszámnak, a másik pedig a 45-50 közötti csoport volt. Engem ez azért lepett meg, mert tudjuk, hogy minek nevezik a baloldalt, ezek az emberek viszont abban a rendszerben nőttek fel, megélték a "rendszerváltást", és mégis ők voltak ott.Én őszintén szólva örültem volna, ha "Karigeri" lesz a közös jelölt, nekem szimpi a tag, fiatalnak, lendületesnek tűnik.
-
8th
addikt
Politika topik. Zárható.
-
bkercso
nagyúr
Jé, itt lehet kommentelni?
A kérdés költői, mert nincs, hiszen egy vicc a fickó. Megkapja az elégedetlenek szavazatát (valszeg az enyémet is), de nem megy vele sokra szerintem.
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest