Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Én nem mondanám viccnek. A "Das System" csinált belőle azt, félmondatokat kiszedve minden beszédéből, így belőled is bohócot lehet csinálni.
Egy vidéki kisvárosban lakom, közel a megyeszékhelyhez, és múlt hét végén volt ellenzéki "nyílt nap", megjelent Dobrev Klára, és az összefogás helyi jelöltje. Nem mentem volna el, csak épp a játszótér melletti téren volt. Meglepett, amit láttam (amit hallottam, az nem, nagyon összeszedetten beszél a hölgy egyébként, és teljesen azt mondta, amit gondoltam).
Szóval. Körülbelül 100 ember lehetett kint (meg két rendőr úgy 200 méterre, szerintem csak dísznek). Ha 10 fiatalt láttam, akkor sokat mondok. Az átlag a nyugdíj előtt álló, 55-60 körüli csoport alkotta, úgy felét a létszámnak, a másik pedig a 45-50 közötti csoport volt. Engem ez azért lepett meg, mert tudjuk, hogy minek nevezik a baloldalt, ezek az emberek viszont abban a rendszerben nőttek fel, megélték a "rendszerváltást", és mégis ők voltak ott.Én őszintén szólva örültem volna, ha "Karigeri" lesz a közös jelölt, nekem szimpi a tag, fiatalnak, lendületesnek tűnik.
Aktív témák
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest