- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LGabor001
tag
Hali
Valaki segítene?
Van egy notebook linuxal vettük és nem lehet teljesen eltávolítani a wínyóról valami 10mb os pírtíció marad és állandóan onnan akarja indítani a linuxot nagyon nehéz ujra telepíteni ha sikerül és összeomlik akkor megint szenvedé s telepítés mer csak win7 et enged de muszáj az xp a gépre.... -
04ahgy
nagyúr
válasz
Dark Archon #339 üzenetére
Anno nekem ezt a 8.04-es Ubuntu biztosan nem tudta, hogy csak parancssorból szabadna engednie, nekem grafikus felületből is sikerült.
HGyu
-
Alex91
félisten
válasz
#40553216 #400 üzenetére
Ezt egyebkent arra mondtam, hogy:
1. Amivel a sajat disztrojanal nem tapasztalt, az nem azt jelenti, hogy masik disztronal nincs ilyen problema.
2. Amikor felvetettem a gondom, akkor erre az volt a valasz (nem nevezem meg, hogy ki volt az
), hogy ezt a disztrot nem igazan ismeri, nem tud segiteni.
Es egy smile is volt a vegen... De azerrt kivancsi vagyok a "csak ilyenekre" is, ha mar felvetetted
!
De szerintem most is csak puffogtal egyet, mint amikor tok hulyeztel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest