Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Jó kis bejegyzés. Anno én is terveztem szórakozni ilyesmivel több Kimsufi szerveren, darabja potom 20 euróért, de aztán elpasszoltam egyiket-másikat, így egy maradt. Ha nem is migration, de ami nekem nagyon tetszik és nem rég találtam, hogy ha a host gépet reboot-olom, lehet suspend-elni a guest-eket. Ez azért nagyon jó, mert ha rebootolok valami miatt, onnan folytatják a VM-ek, ahol abbahagyták. Nem vagyok hoszting, magamnak meg még egy-két embernek futtatok Windows-t, Debian-t, de nagyon tetszik, hogy minden onnan fut tovább, ahol abbamaradt az újraindításig.
Nagyon bejön ez a KVM + libvirt kombó, headless gép GUI nélkül a szerver a Franciáknál, a laptopom Windows amiről kezelem. Megnéztük a VmWare Esxi-t, de túl van bonyolítva ilyen egyszerű használathoz mint az enyém. A Proxmox-on gondolkodtam még, de jelenleg nagyon bejön, hogy a sima Debian-on fut az egész virtualizálós téma, így ugyanis a host OS-ra van téve csomó cuccom és csak az fut külön, ami Windows, nem saját vagy ami eldobós. A Proxmox is rakható, ha jól tudom Debian-ra, de erre a célra azt is overkill-nek érzem.
Na így a végére jól elkanyarodtam, de szeretek ezzel mókolni én is
Új hozzászólás Aktív témák
lo Merthogy itthon KVM alapú host gépem van, és csak motoszkál az ember fejében, hogy miért is van ott a Virt-manager jobb...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikrotik routerek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Politika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- BMW topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AMD 7600 BOX 2027.10.27. HUN GAR
- Magyar garis Apple MacBook Pro 16 M4 Max 48 Gb/16 CPU/40 GPU/16 Neural
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest