- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Jó kis bejegyzés. Anno én is terveztem szórakozni ilyesmivel több Kimsufi szerveren, darabja potom 20 euróért, de aztán elpasszoltam egyiket-másikat, így egy maradt. Ha nem is migration, de ami nekem nagyon tetszik és nem rég találtam, hogy ha a host gépet reboot-olom, lehet suspend-elni a guest-eket. Ez azért nagyon jó, mert ha rebootolok valami miatt, onnan folytatják a VM-ek, ahol abbahagyták. Nem vagyok hoszting, magamnak meg még egy-két embernek futtatok Windows-t, Debian-t, de nagyon tetszik, hogy minden onnan fut tovább, ahol abbamaradt az újraindításig.
Nagyon bejön ez a KVM + libvirt kombó, headless gép GUI nélkül a szerver a Franciáknál, a laptopom Windows amiről kezelem. Megnéztük a VmWare Esxi-t, de túl van bonyolítva ilyen egyszerű használathoz mint az enyém. A Proxmox-on gondolkodtam még, de jelenleg nagyon bejön, hogy a sima Debian-on fut az egész virtualizálós téma, így ugyanis a host OS-ra van téve csomó cuccom és csak az fut külön, ami Windows, nem saját vagy ami eldobós. A Proxmox is rakható, ha jól tudom Debian-ra, de erre a célra azt is overkill-nek érzem.
Na így a végére jól elkanyarodtam, de szeretek ezzel mókolni én is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan Új
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- Lenovo T580 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xbox Ultimate előfizetések
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest