Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz BBéci #267 üzenetére

Akinek alapoktól kell teljesen komplett házimozit vásárolnia annak természetes egy 5.0 hangfalszett vásárlása, nekik szerencsésen egyszerübb a választási lehetőségük. Mások szeretnék a meglévő sztereó rendszerüket költséghatékonyan házimozira bőviteni. Az erősitőnket igy is cserélni kell többcsatornás AV erősitőre és a hangsugárzóknak is megközelitőleg illeszkednie kell a meglévő hangfalakhoz. A leváltott hangrendszerüknél sokkal gyengébbel viszont kevesen érnék be. Azért az a Wharfedale nem olyan szörnyű. :)

törölt tag

válasz BBéci #267 üzenetére

Sztereó rendszerből sokan bővítenek házimozira. Ez új házimozis 5.0 hangfalszettek esetén már adott, de meglévő hangfalakat is érdemes lehet bővitgetni. Alapesetben egy HKTS 5.0 hangfalszettet és a Pioneer házimozierősitőt mértünk hozzá az én rendszeremhez. Én inkább részegységenként vettem hozzá normál házimozis hangsugárzókat, minthogy kompakt hangdobozok csörömpöljenek filmek nézése közben és hát a zenehallgatás... A Wharfedale csak meg lett emlitve a Castle és a B&W hangfalai mellett, mint olcsóbb alternativa. Nagyon sok műszaki, ruházati és egyéb termék kinai gyártósorokon készült, akkor ne is vegyünk semmit. Most már állandó jelleggel csak ellenkezel és félremagyarázod a hozzászólásaimat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés