- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem teljesen igy írtam, de ez is egy információ az egész termék leírásában amit általában átnézek. Az átviteli görbét ritkábban közlik vagy mérik meg nagy Hi-Fi tesztoldalak, hogy ezt figyelembe lehessen venni. Az információértékéről meg vitázni lehetne, ezért ezt én most nem minősitem inkább. A "hk" hangszórószett alatt ilyen [link] Harman Kardon HKTS 5.1 kompakt szetett értelmezhetek, akkor azért az nem emlithető egy lapon a Tannoy és System Fidelity hangrendszeremmel. Lehet meglévő front hangfalaid mellé hasonló hangzásvilágú hangsugárzókat venned és nem kell megválnod tőle, hogy utána 5.0 hangfalszettet vegyél drágábban. Ha valamelyik összetevő mégsem illeszkedik a hangrendszeredbe, mert időközben teszem fel erősitőt cseréltél, akkor cserélhetsz hangsugárzót vagy mint esetemben a mélynyomót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Házimozi szett elhelyezése, bekötése, beállítása és használata kezdőnek az alapoktól, sok képpel!
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest