Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amennyire egyszerű, annyira jól néz ki. Először azt hittem, hogy amit hátulról kivágtál a csatiknak, az lesz elöl.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Toxicano
tag
Ez nagyon állat! Grat!
,,mint olyan... szoktam-volt mondani: mielőtt pattintod a dellát, mindig ki kell bontani"
-
MaxWil
csendes tag
De legalább az árnyékolás meg van rendesen oldva
A hülyék már a spájzban vannak...
-
-
MaxWil
csendes tag
Nem rossz az elképzelés. Esetleg még egy kis brutalizálás?
Leveszed a modem, router borításait és a memóriákra meg az egyéb ic/chip-ekre dobsz egy hűtőbordát.
Így biztosan nemfog semmi sem túl melegedni benne. + a kondik sem száradnak ki.
A hülyék már a spájzban vannak...
-
Pilok
tag
Grat szep munka!
(#6) PrinczA latom nem csak en mericskelek Sam bacsinakPilok
-
-
-
-
8nemesis8
veterán
Ez egy 1 hdd-s NAS.
3,%" helyett noti hdd van benne, nem megy venti nélkül 46-48 fok fölé(a CPU), ventivel meg 43 fokos, de szélzaja van a ventinek...A HDD meg 43-44, hűtve 39 környéke.
Az a gáz, hogy a 3pines csatlakozó valami kicsi vagyis kisebb, mint a normál és ezért max én tudom rácsavarni+szigetelni, ha az megfelel mert ilyen csatlakozót még nem találtam sehol.
Forrasztani nem akarom, mert még garis...[ Szerkesztve ]
-
Rive
veterán
Ügyes munka.
Magam olyan megoldáson dolgozgatok, hogy a sok műanyag is mehessen a fenébe és csak a modem/router nyáklapok kerüljenek közös dobozba, saját ventivel, közös táppal.
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
válasz 8nemesis8 #28 üzenetére
Ventitől függ, hogy mennyi áramot vesz fel. Az USB 2.0 500mA -t bír. De ha van saját venti tápja a NAS-nak, akkor egyszerűbb arra akasztani egy 5V stabilizártort, egy hulladék chipset hűtőbordával, azzal nem lesz gond.
Mondjuk a NAS szellőztetését megfelelőel ellátja a leszabályozott venti? Mert annak sincs sok értelme, hogy megsütöd a NAS alaplapját, meg a winyókat benne.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
8nemesis8
veterán
Grat hozzá.
Én most a NAS-omat belepakoltam a gépembe és a saját venti szabályzása nem jön be.
5Vról hajtanám egy usb portól, szerintetek mehetne normálisan? -
-
ViZion
félisten
Nagyon jó!
Én "fejben" már a házba építettem a switchet Nálam a kivitelezés a gond, inkább csak tervezek, kézügyesség híjjánHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Lenry
félisten
nagyon szép, ötletes, és külön díjazom, hogy újrahasznosítottál valamit a cél érdekében
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lalaland
tag
Én úgy oldottam meg ezt a gondot, hogy kiraktam mind2-őt a padlásra és felcsavaroztam a gerendára. Innen mennek le az utp kábelek a szobákba+wifi is van.
N o S o u n d J u s t S p e e d
-
Ha 12V-os a router, akkor valahogyan megcsapolod a tápját, pl. veszel egy dugót + aljzatot, ebből csinálsz egy toldót, amiről van 12V leágazás. Vagy simán megvagdosod a router tápjának a drótját.
De ha a router tápjáról hajtod, akkor vigyázz, hogy elbírja a venti plusz terhelését a táp, mert ha nem bírja, tönkremehet.[ Szerkesztve ]
-
slmq3
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásokat!
MrPG8: Az USB másik vége a gépben köt ki.
PrinczA: Megmondom őszintén, gondolkoztam rajta, de fogalmam sincs, hogy kell!
"Ugye vagyok aki leszek, ugye leszek ami marad?" by Hiperkarma
-
F34R
nagyúr
detto ez a kombo van nekem is
-
Gratulálok, ügyes megoldás! Szép lett a festése is!
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
joecontra
addikt
Szeretem a házi barkács cikkeket olvasni.
Jó lett a cikk, jó az ötlet, jó lett a kivitelezés és köszi a sok képet!Üdv,
J -
xedos
addikt
Jópofa! De én egyszerűen megoldottam...
modem-router combo :-) -
Szép munka!
-
banhammer
veterán
Ügyes.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Destructo
senior tag
Jó lett! Én is valami hasonlót szeretnék csinálni már vagy 2 éve Tetszik nagyon az ötlet! Gratula hozzá!!
-
nagyúr
Nagyon király!!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Ryle
tag
Nagyon komoly, rendelésre is csinálsz ?
| Arch + Kde | Windows 8.1 | Android |
-
sing1ep1ayer
őstag
Szép lett, de ugye tudjátok emberek, hogy a wifi routernek és a modemnek nem muszáj ám a számítógép asztalán lennie? Úgy is meg lehet oldani a kábelrengeteg problémát, hogy eldugod őket. Szerintem az eszközök 99%-ának alján csavarhelyek is vannak, amivel akár a szekrény hátuljára is fel lehet szerelni. Csak egy olcsó tipp.
-
Darkness
aktív tag
Szép - szép, ötletes... bár jobban jártál volna ha veszel egybe modem-router -t. (WAG54G2) ...
akkor helyet és energiát is spórolsz... na meg időt is...ez egy szubjektív vélemény a felesleges kocka görgetésre.....
[ Szerkesztve ]
Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
mickemoto
őstag
Régen, amikor még megvolt az asztali pc-m én is agyvérzést kaptam a sok kábeltő.Hasonlóan jártam el, csak én kartondobozt használtam. Célnak megfelelt.
-
Tamás9x
őstag
Csinos én még annyit tettem volna, hogy kivágok a műanyag burkolatból 1-1 kockát és hűtőbordával illetem a modemet, illetve a routert is
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
parkasz
senior tag
Nagyon jól néz ki, gratulálok hozzá!
És remek ötletet adtál a saját kábelrengetegem felszámolásához. -
PrinczA
őstag
Tecc!
Az én router tartóm így néz ki.A ventit USB-ről hajtod?
Miért nem a router tápjáról?[ Szerkesztve ]
-
MrPG8
aktív tag
Hát ennek láttára nekem is megjött a kedvem egy ilyesmit összedobni!
Annyit kérdeznék, hogy a ventinek a táp ellátását hogyan oldottad meg. Látom, hogy USB megy bele, annak másik felét a gépbe dugod, vagy pedig konnektorba? -
gabor85
őstag
Naaagyon jó!
Ugyanez a helyzet nálam, meg is csinálom valamelyik napSzép munka, gratulálok!
-
Bari
Modder
Gratulálok , ötletes megoldás , hogy tegyük rendezettebbé a számítógép környékét. Kitűnő példa, hogy lehet hulladékból kreatívan értékes dolgot alkotni.
Üdv: Bari
-
westcoastog
veterán
Ötletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest