Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mghltm
addikt
-
mghltm
addikt
szerintem nem sokat ereznel a +400mhz-bol,
ellenben egy 30-60g koruli ssd latvanyosan megdobna a gep sebesseget ( ha legalabb sata2-es a chipkeszlet) 
(#106) Blyan egy erdekes, ciripelo hang ( van aki szerint elviselhetetlen ), amit a laptop ad ki elsosorban terheletlen allapotban. c2d-re nagyon jellemzo ez a jelenseg.
-
-
Mi van most benne?
Ha csak 100MHz-t nyersz, akkor mindegy, ha a cache nőne, akkor már jó, ha rendszerbusz gyorsulna (ha többet is tudna a gép) akkor meg érdemes cserélni
De szerintem az SSD cserével többet fog gyorsulni a cucc, mint a proci csereéjével. (Attól még csaerélheted a procit is, ha van rá lé.)
-
Chaser
legenda
Azért szeretem a dellt, mert náluk van helyszíni üzleti gar, még konzumer gépeknél is. Nem igazán tudom megérteni, hogy egy üzleti gépnél hogy lehet akkora gyártónál egy szimpla venti csere 2-3 hét, mint az ibm/lenovo. Dellnél ezzel a garral beszól az ember, 1-2 nap múlva megy ki a szervizes a szükséges alkatrészekkel és helyben megcsinálja. Nem minden országban működik tökéletesen, de nálunk érdekes mód igen.
Amiért még nagyon preferálom őket, talán náluk van a legtöbb gép amiben van háttérvillanyos bill, igaz ott meg bill megvilágítás nincs....nem tudom mikor érem meg azt amikor ez a két dolog egy gépben benne lesz.
Lenovonál is úgy tudom van ilyen gar, itteni tag írta hogy mikor felhívta őket mondták vigye szervizbe..ez elég szomorú hozzáállás.franc0: Bill terén nálam is ezek a gépek jelentik a legjobbat

-
Chaser
legenda
Azért vannak kivételek, a dell pl 3 év alapgart ad itthon, bár van olyan konzumer gépe ami valszeg a 3 év alatt többször is fog szervizt látni. Azért van olyan is, aminél ügyelnek a minőségre is és még elszállt árat se lehet rá mondani. A többivel kb egyet értek. Jól mutasson a plazaban az üvegvitrinben, csillogjon minél jobban, ez tetszik a népnek. Aztán amikor megveszi majd törölgeti fél óránként ha nem akarja hogy hányadékként nézzen ki
Az se gond ha rámegy a fény kiveri a szemét a tulajnak a burkolat és kijelző is, mert legközelebb a plazaban vagy a bolt kirakatában tudja mutogatni, hogy neki is pont ilyen gépe van és mekkora királyság. Így megveszi a haver is, ő is bebukik vele de nehogymár beismerje hogy tévedett
és így megy tovább. Eddig 1 db glossy felületű gépem volt, pár napnál tovább nem tudtam elviselni. Ami eddig legjobban bejött egy 5-6 éves medion, matt mindenhol, kijelző is, gyönyörű színekkel és nem wide képaránnyal. Thinkpadot is használtam és békebeli fuji lifebookot, na akkoriban csináltak még jó gépeket. Azokon a billentyűkön élmény gépelni, a mostaniak közül keresni kell olyat, ami soronként 1-2 karaktert nem hagy ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Forerunner 570 málna 42 mm
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ellenben egy 30-60g koruli ssd latvanyosan megdobna a gep sebesseget ( ha legalabb sata2-es a chipkeszlet) 

Az se gond ha rámegy a fény kiveri a szemét a tulajnak a burkolat és kijelző is, mert legközelebb a plazaban vagy a bolt kirakatában tudja mutogatni, hogy neki is pont ilyen gépe van és mekkora királyság. Így megveszi a haver is, ő is bebukik vele de nehogymár beismerje hogy tévedett