Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Ez nem új gép, a cikkiró régi gépét vettem meg

A helyzet annyiban változott az előző post óta, hogy bekapcsolt állapotban beindult a töltés, igen rövid idő alatt 0-ról most épp 16%-on van. Többi gépem az mind tölt kikapcsolva is, a thinkpad nem? És mért szállt el belőle a tegnapról maradt kb 30% ma estére mikor nem használta senki? -
Blyan
félisten
Hát, nekem ha van is ilyen, még sosem tűnt fel.
És nem a fülemmel van a baj, csak az ingerküszöböm magasabb ezekszerint (vagy megszoktam, a laptopom napi 13 16 órát megy)
Amúgy a most használt R400-asom az hűtés szempontjából talán a legjobb gép ami valaha nálam járt. Hihetetlen, mennyire nem lehet megizzasztani, nyaralni voltam, és játszottam vele, ölben, meztelen combbal persze nem próbáltam a, de nadrágon keresztül még elviselhető volt az alsó melegedés is, a billentyűzet és a burkolat felső része pedig sosem melegedett fel.
Sajnálom, hogy elcseszték az R szériát, gyakorlatilag az R400-as a UltraBayt akksit és a + 2 év garit ( no meg az ára
) leszámítva egy az egyben T400-as. És most már az olcsóbb változatokban csak az Edge van. Az nem az én világom. 
-
franc0
őstag
"inkabb egy tobb eves business dell/hp/ibm, mint egy uj alsokategorias hulladek "
Pontosan, ezt javaslom is úton-útfélen.
De sajnos a mai fogyasztói társadalomban ez nem így működik. Nemrég 1 hónapig hirdettem egy hibátlan T60-at 50K-ért. Senkinek sem kellett, érdeklődő is csak kettő volt...
Mondjuk ennyi idő alatt sikerült rájönni, hogy ennél jobb gép csak 1 van, mégpedig a T60p
Szóval marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- New World - az új Amazon MMORPG
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

És nem a fülemmel van a baj, csak az ingerküszöböm magasabb ezekszerint (vagy megszoktam, a laptopom napi 13 16 órát megy)
Köszönöm!