Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
az eléggé elterjedt vélekedés a szaksajtóban és a szakportálokon, hogy 300 ezer km után a dízelek zöme felújításra szorul, ami nagyon messziről is jól látható összeg. nem ritkán a vételár többszöröse.
de megígérem neked, hogy drukkolni fogok, hogy a posztoló ne így járjon.a véleményem másik része meg az volt, hogy ez milyen autó. mivel két és fél évig jártam az elődjével, kb. 75 ezer kilométert toltam bele, így az elődjéről eléggé konkrét tapasztalatom és véleményem van. nekem is adtak egy "megismételhetetlen" meg "kihagyhatatlan" ajánlatot, simán otthagytam, és vettem helyette rendeset.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Egyébként láthatóan elment melletted, de bambanoval alapvetően arról beszéltünk, hogy az "alulmotorizált" meg az "alul motorizált" az nagyon mást jelent

-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha pályán utazik vele mondjuk 200 km-t nem teljesen mindegy az a gyorsulás?
Nem. Az ilyenek szoktak 110-zel beköltözni a belső sávba, mert gyorsabban nem akarnak menni, a külsőbe meg nem mennek ki, mert ha valami lassabbat utolérnek, akkor könnyen beragadnak mögé.
-
DEJVID
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
2 embernek a méreteivel talán, de arra meg nem kell 4 ajtó. Anyagok, kényelem, zaj, teljesítmény, ezek szerintem nem megfelelőek ahhoz, hogy jó utazóautó legyen.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
mert egy 1345 kilós saját tömegű autóhoz egy 105 lovas motor az én fogalmaim szerint gyenge. 10.4 alatt gyorsul százra.
az elődjéhez volt szerencsém, igaz, benzinesben, az reumás lótetű kategória nálam. pedig a számok szerint nem rosszabb.másrészt 300 ezret futott dízel az szinte biztosan komoly felújítás előtt áll. azért akarták eladni.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
legalább nem alul motorizált.
Ez mondjuk igaz, mert nem alul, hanem elöl van a motorja - ami egy kicsit gyenge, de nem erről volt szó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
"legalább nem alul motorizált.": de, az.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- D5 next pumpa és D5 ULTITOP (POM kiadás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- ChatGPT Plus, YouTube Prémium, Netflix Prémium és még sok más előfizetés
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)