Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
a pdtdi motorba akár 2000 bar nyomáson is történhet a befecskendezés. ezt a nagy nyomást nem úgy állítják elő, hogy teszkó akciót hirdetnek a hengerben, amitől a gázolaj önként tolakodni kezd a henger felé. tehát van benne.
hogy konkrét is legyek: minden hengernél van, egybe van építve a befecskendezővel. -
bambano
titán
válasz
szabonagyur #14 üzenetére
az eléggé elterjedt vélekedés a szaksajtóban és a szakportálokon, hogy 300 ezer km után a dízelek zöme felújításra szorul, ami nagyon messziről is jól látható összeg. nem ritkán a vételár többszöröse.
de megígérem neked, hogy drukkolni fogok, hogy a posztoló ne így járjon.a véleményem másik része meg az volt, hogy ez milyen autó. mivel két és fél évig jártam az elődjével, kb. 75 ezer kilométert toltam bele, így az elődjéről eléggé konkrét tapasztalatom és véleményem van. nekem is adtak egy "megismételhetetlen" meg "kihagyhatatlan" ajánlatot, simán otthagytam, és vettem helyette rendeset.
-
bambano
titán
válasz
szabonagyur #10 üzenetére
mert egy 1345 kilós saját tömegű autóhoz egy 105 lovas motor az én fogalmaim szerint gyenge. 10.4 alatt gyorsul százra.
az elődjéhez volt szerencsém, igaz, benzinesben, az reumás lótetű kategória nálam. pedig a számok szerint nem rosszabb.másrészt 300 ezret futott dízel az szinte biztosan komoly felújítás előtt áll. azért akarták eladni.
-
bambano
titán
válasz
szabonagyur #7 üzenetére
"legalább nem alul motorizált.": de, az.
-
bambano
titán
14 éves fóccvágen csoportos dízel 300 ezer kilométerrel...
jön még derűre ború...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest