- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #349 üzenetére
lehessen a 3 navi gomb sorrendjét cserélni
nekem pont igy all kezre, de megertem, akinek ez hianyzik, HTC-m is tudta 8/9-es droiddalmain kamerában a videóban lehessen fókuszpontot kiválasztani
ez mondjuk nem lenne rossz, nekem a CinemaPro mar tul sok (bar az is igaz, h ritkan videozok, inkabb fotozom), maradok egyelore a gyari kameraappnal videohoz, de en el birnek viselni HDR-t fHD 60 fps-hez is, ne mcsak 30-hozPro Photoban fókusz csúcsérték
ez nem tudom, micsoda
manuál fókuszban fókusz segéd (belenagyít, könnyebb a pontos fókuszálás)
ilyen is van? lol, ennyire meg nem melyedtem bele a fotozasbamondhatnám a gyári launcehrt is
en csak Novat hasznalok evek ota, ez engem nem erint, de valoban hasznos lehetközelség szenzor is hagy némi kivetni valót maga után
nekem egyelore jol mukodik, olvastam egy-ket embernel ezt a hibat, nem artana javitaniGoogle segéd gomb funkciójának testre szabhatósága
uhh, na igen, ez lenne nekem is egyik fo funkcio, amit kernek bele! most le van tiltva az assistant, igy csak ul a gomb ott maganak teljesen felellegesen.lassan mar erik nekem is egy "mik a tapasztalatok az elso 2 het utan" posztnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest