Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #298 üzenetére
[kép]
itt is van. melo utan ra is ugrok. -
Yeffy
veterán
tegnap fedeztem fel, h Early Black Friday akciok vannak Amazonon 19-eig, es erre a telora is van 25% (£200) kedvezmeny, ugyhogy be is rendeltem gyorsan.
Mar alig varom, holnap jon.ugyh hamarosan csatlakozom en is hozzatok, csak mar nem, mint kerdezo/megfigyelo, hanem mint posztolo.
\O/
-
Wolfy33
senior tag
[kép] Teljes sötét volt a teremben, csak a gépek fénye világít. Normál fókusz, autó vaku.
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #291 üzenetére
ezert irtam idezojelbe.
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #289 üzenetére
de jo, h szallitjatok a kepeket!
ezek is egesz jok lettek, ejszakai "mod"-hoz kepest szerintem.
-
Akidobos74
aktív tag
[Pár esti kép] , a gyári appal. Egyébként a Photography Pro auto módban ugyanilyeneket készít, csak nem lehet belenyúlni az expozícióba, tehát a gyári jobb.
-
Wolfy33
senior tag
válasz
callmeakos #280 üzenetére
[kép] Mando téma külön plusz pontot ér.😀
Pici háttér fény, normál fókusz.
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #281 üzenetére
Everything Everywhere (korabbi T-Mobile UK + Orange UK egyesulese)
-
Yeffy
veterán
válasz
-
callmeakos
veterán
válasz
Akidobos74 #281 üzenetére
Az angliai szolgáltatóm neve.
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
Üdv!
Az az EE mit jelent az óra mellett? -
callmeakos
veterán
Gondoltam mi is beköszönünk másfél hét használat után
-
törölt tag
válasz
Akidobos74 #271 üzenetére
A monitorod milyen minőségű, kalibráltad-e és így tovább. Elég nagy esély van rá, hogy manapság a telefonod kijelzője jobb minőségű mint ami monitor van otthon
-
Wolfy33
senior tag
Email kezelő az nincs 10-esben? Meg album? Gyári volt a 9-esben, de semmit nem találtam. Minden arra mutat,hogy a google fotót (felhőbe ne lője fel) és gmailt adja fel POP3/imap fióknàl is.
-
Wolfy33
senior tag
válasz
Akidobos74 #268 üzenetére
Köszi szépen! Meg is találtam.
A képek nekem tetszenek. -
Akidobos74
aktív tag
válasz
Fuxosbömis #270 üzenetére
Érdekes, mert a kijelzőn nagyon szépek, belenagyítva is ok, de a monitoron meg kicsit túl expósnak látszanak a világos részek.
-
Fuxosbömis
tag
válasz
Én nagyon jóknak látom a képeket.
-
Yeffy
veterán
válasz
na, voltal felenk?
bar en is hazajutnek az unnepekre...nem rossz kepek, bar latni nemit a tulexponalasbol valoban.
-
Akidobos74
aktív tag
Én elrontottam a PhotoPro-t. Gondoltam, ha ürítem a cache-t és a memóriát és kényszerítve leállítom magához tér, erre visszaállt az előző verzióra... Hogy fog újra frissülni, azt nem tudom.
_______
Hosszan nyomj a főoldalon és a kezdőoldal beállítás-ban az első opció a Google alkalmazás megjelenítése opció lesz az.
válasz
Akidobos74 #265 üzenetére
Én át tudom rakni,csak nem minden beállításban engedi,ahogy nézem.
Az alap fő menüben , ha balra megyek, nálam sok információs hírek ablak van. Azt ki lehet valahogy szedni,hogy ikonos plusz oldal legyen,ne csak jobbra haladva? -
Akidobos74
aktív tag
-
Akidobos74
aktív tag
Új funkciót találtam a PhotoPro-ban, a fókuszt ki lehet választani most már az élőképen ujjal is. Ezt nagyon hiányoltam.
Viszont nem tudom RAW-ra állítani, menüben sem. Ezt nézze már meg valaki, hogy csak nálam van a gond, vagy másnál is? -
kretenallat
senior tag
válasz
#16820480 #261 üzenetére
a korona dolgok miatt (nekem minden nap be kell jarni, ugy ket hete) naponta van tisztitva, szoval nem tudom. gondoltam mar arra is h esetleg a nagyon gyakori kezmosas miatt az ujjaimmal van vmi.
a feloldas meg - a gomb tokeletes helyen van, oda esik az ember ujja
nekem rendszeresen ott pihen az ujjam, de engem nem zavar
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #262 üzenetére
igen, mondjuk ez az egyetlen dolog, ami miatt kicsit aggaszt, h jo lesz-e nekem oldalso FP-s telo, mert nekem is pont oda esne, de ez nyilvan csak hasznalattal derul majd ki.
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
kretenallat #259 üzenetére
Ja, ma reggel én is ezzel nyitottam- Én se találkoztam még új dologgal, valszeg secu update csak. Az ujjlenyomatolvasó még nekem kényelmetlen, legalábbis abból a szempontból, hogy maximálisan kényelmes helyen van, ha csak megfogom a telcsit, pont ott a hüvelykujjam helye és sokszor feloldom feleslegesen
-
törölt tag
válasz
Olyankor szokott ez lenni, ha koszos/zsíros lesz az olvasója, illetve ha koszos/nedves az ujjad (pl. izzadt a kezed, vagy csak valami poros cuccot fogdostál). Sajnos az ujjlenyomat olvasó akkor gondolom itt sem kapott valami rendes oleophobic bevonatot, amitől tisztább maradna a felülete.
-
Yeffy
veterán
válasz
velhetoleg secu update, jo latni, h azert jovogetnek.
-
kretenallat
senior tag
ma jött egy 150 megas update, nem tudom, mi van benne, kulonbozo userek mast es mast hallucinalnak redditen
[link]
remelem az ujjlenyomat olvasot illetoen tenyleg van valami javitas, furcsa modon az utobbi egy hetben a betanitott 3 ujjambol 2nel elkezdett nyomizni, a 3.at betonstabilan veszi meg mindig. nem ertem -
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #257 üzenetére
koszi a screenshotot, jo, h van ennyifele opcio, ha epp szukseg van ra!
-
Wolfy33
senior tag
Egy kép alap beállítással, teljes sötétben, derítő vakuval. [kép]
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #249 üzenetére
rendben, kivancsi vagyok.
pl. Párom az XZ2 compactjára még még mindig kap frissítést.
ez mondjuk mindenkepp biztato, szoval remeljuk, itt is hosszu lesz a tamogatas. -
Akidobos74
aktív tag
Majd igyekszek normális képeket is készíteni, ezek tényleg csak gyors tesztek. Meg majd gondolom mások is hoznak, ahogy egyre többünknek sikerül beszerezni a készüléket.
[Itt egy kis snitt 4K 120fps-sel, 25 fps-ben]
Én is remélem nem hanyagolják el, de pl. Párom az XZ2 compactjára még még mindig kap frissítést. -
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #245 üzenetére
ha jol mukodik, akkor nem is kell.
remeljuk nem lesz elhanyagolva azert, biztatokat olvasok az elod modellekrol is. -
törölt tag
válasz
Akidobos74 #243 üzenetére
Úgy érzem ezt megint le fogják húzni a tesztben, mert hát nem világosítja ki a képet HDR+++++-ba
Manapság az a norma hogy fény nélkül csinálj fényképet.
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #243 üzenetére
jonak neznek ki, koszi a kepeket!
egesz kellemesek, ha van meg esetleg kesobb, szivesen vesszuk.update-eket kaptal valamilyet miota hasznalod?
-
Akidobos74
aktív tag
Van pár szürkületi felhős idő és egy esti, gyári app-os, szerintem jól dolgozik. A szürkületisekből a felhős 70mm iso500, a pala tetős 24mm-es iso200. Az esti szintén a főkamerával készült kézből, iso3200-on. Igazából nekem az tetszik a képeken, hogy ugyanazt adja vissza, mint amit és ahogyan láttam. A sötét nem akar mindent megmutatni, igazából valójában is ennyit lehetett látni és így.
(Lehet, hogy az ide feltöltés ront a minőségen) -
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #236 üzenetére
na, zsir!
jo kepek lettek, ha lesz meg lehetoseged, parat szivesen vennenk, szerintem a tobbiek neveben is beszelhetek!par trukkosebbet neznek meg meg, pl ejszakai, szurkuleti, ilyesmik, h azokkal a gyari app hogy birkozik meg.
-
Fuxosbömis
tag
válasz
Akidobos74 #232 üzenetére
A sötétszobás kép nagyon odavág és a többi is minőségi.
-
Wolfy33
senior tag
A hangszóró nálam teljesen egyforma hangerővel szól, több zenét,filmet próbáltam. Ja és nagyon hangos.
-
Wolfy33
senior tag
Ma végre átvettem, kék színt ajánlom, gyönyörű a készülék.
A nyalókàzós forma kapcsán az ég világon semmi negatívot nem érzek, amiért ennyire neki ment sok ember.
Xz prémium ot váltja, 10 percet nézegettem, hogy keskenyebb,de nem hosszabb, a kijelző mérete mégis sokkal nagyobb.
Esküszöm a keskenység teszi kompaktabb érzetűvé.
Netezés során többet látok.
Gyors, a töltés is. (Nekem régi tapasztalatom van ügye)
A kamerát még csak bekapcsoltam,majd ha mindent beállítottam próbálgatom. -
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #232 üzenetére
kezdetnek ezek sem rosszak, koszi!
egesz jol neznek ki!ezek a gyari kamerapp-pal keszultek?
-
Akidobos74
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Akidobos74 #230 üzenetére
Amúgy annak milyen praktikus felhasználása van, hogy 120fps-t rögzítesz hanggal? Az ilyesmit általában visszalassítja az ember 60 vagy 30fps-re, akkor meg nem sokra használható az elnyújtott hang. Az ilyesmi szerintem tipikusan arra jó, hogy bevágsz alá valami zenét utólag, akkor meg felesleges a hangsáv a felvételnél.
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #230 üzenetére
koszi a kis reviewot, jo olvasni a tulajok velemenyet! hasznos, igy legalabb mas is tisztaban lehet a telefonnal a mindennapi mukodesukrol.en is benevezek ra nemsoka, esetleg par tesztfotot, kulonbozo fenyviszonyok kozt, lehetoleg a gyari/alap kameraapp-pal lehet kerni?
-
Akidobos74
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit több, mint 2 hete használom a készüléket, nagy megelégedéssel. Az elején furcsa volt a 21:9-es képarány, de megszokható és most már szeretem is. A bemutatóban leírt mondat, miszerint "4K HDR videó 24, 25, 30, 60 és 120 fps képkockasebességgel" kicsit félrevezető, mert a kimondottan HDR-t a csak gyári kamera app adja 24 fps-sel és 16:9-ben, viszont mind 3 kamerával. A CinemaPro-ban picture profile presetek vannak, amik közül a Venice-t nevezhetjük HDR-nek, de legalábbis jó nagy dinamika tartományt ad. Viszont mind 2 app 10bites videót készít, ami jó hír azoknak, akik utómunkálkodnának az anyagokkal. 120 fps-t csak a CinemaPro tud produkálni, hangfelvétel nélkül, de 4K-ban. A gyári app is 120fps-t tud, hanggal, de csak 720p-ben. Ez 2020-ban szerintem kevés.
A UI-ban akadnak még bugok, néha nehezen olvassa az ujjlenyomatot és a mintás feloldás néha nehezen jön elő, visszaugrik. A gyári kamera app olykor kifagy, valamint ha a 16, vagy 70mm-es lencsét használjuk és megnézzük az elkészült képet majd visszatérünk a kamera app-ba, akkor az alap 24mm-es kamera nyilik meg. Ami még picit idegesítő, hogy a PhotoPro-ban megnézzük az épp elkészült képet és nem a gesztus vezérléssel (amennyiben ez van beállítva vezérlésnek) térünk vissza, hanem a piktogramra nyomva, akkor a gyári kamera app-ba dob vissza. A képminőség kíváló, a gyári app-pal is meglehetősen szépeket lehet készíteni, nagyon jól dolgozik benne az MI témafelismerésileg. Sötétben iszonyat jókat lő, szerintem sorozatban lő jó pár képet és stackeli, mert iso2000-en a szinte zajtalan kép eszetlen.Én hiányomolom a videóban a szem fókuszt, ha már ennyire az A9-technológiával megy a marketing.
Amiben többet vártam az a hangja. Az, hogy front facing hangszórók vannak tényleg jóság, de sokkal jobb hangminőséget vártam tőle, az előző telcsim, a OnePlus 7Pro-t nem veri. Srácomnak Iphone 11 van, fényévekkel szebben és jobban szól! Amire nagyon kíváncsi voltam, hogy a 2 hangszóró mennyire szól egyformán. Hát nemigen. Az alsó egyértelműen hangosabb és nagyobb dinamikájú, a fül hangszóró, aminek kisebb is a kivágata szinte a torzítás határán szól.
Akksiilag: én 2 naponta töltöm, az 5G opciót nem használom, mire vidéken lesz 5G, az simán 2025-ben lesz..
Ha kíváncsiak vagytok még valamire, kérdezzetek. Remélem amelyikőtök kiszemelte már magának minél hamarabb be tudja szerezni, mert mindezek mellett nagyon jó, szerethető készülék. -
Wolfy33
senior tag
A tok (imak) már megjött és a microsd is. 😀 A telefon még úton.
A tok alapján ez a keskenyebb forma nagyon kezelhető lesz. Az xz premium mellett kifejezetten nyerőnek tűnik, mivel jól át lehet fogni, egyre jobban várom, hogy élőben is kézben legyen. 😀 -
Wolfy33
senior tag
Hamarosan érkezik fulessel feketében. Majd írok róla. Xz premiumrol lesz a váltás. 😀
-
válasz
MikeWazowski #217 üzenetére
És különben is: mi az a káva?
-
törölt tag
válasz
Hát igen, szar a kamera megint, egy 40-ezres Xiaomi jobbat lő. Különben is drága, max 500€-ért kéne adni, mert annyiért már van Elephone SD865-tel, és amúgy is kinek kell kell a távirányító forma, nem is igazi kompakt, ilyen kéne max 3,5"-ban 6000-es akksival.
Na, majd ha lesz tesztje, ezzel azt hiszem össze lehet foglalni az ottani kommenteket egyben
-
Yeffy
veterán
válasz
Az itteni teszten tuti mindenki szidja majd a kamerát... erre lehet készülni.
ja, hat persze, ez egyertelmu -
MikeWazowski
veterán
Teszt: Sony Xperia 5 II review: Perhaps Sony’s best phone ever [link]
Az itteni teszten tuti mindenki szidja majd a kamerát... erre lehet készülni.Positives
Quality hardware
Impressive display
Refined software
Excellent battery
Solid camerasNegatives
Awkward shape
Not necessarily compact
Expensive -
Yeffy
veterán
válasz
kretenallat #212 üzenetére
kozben talaltam en is hasonlokat, igen a puhakkal ez sajna nalam is elojon egy ido utan
-
válasz
kretenallat #213 üzenetére
Ezek a fotók autómatán készültek?
-
kretenallat
senior tag
pár képet feltettem a fototrendre, itt megtekinthetőek elvileg:
[link]
hátha teszek még fel. -
Yeffy
veterán
válasz
kretenallat #207 üzenetére
most neztem, h itt tok is van, egesz jonak tunik, bar lehetne mas szinben is.
vagy atlatszo, es akkor menne fel dbrand -
kretenallat
senior tag
válasz
Na ilyen fóliát ne vegyetek. Kicsi. Elvileg van hely a toknak a leírás szerint, gyakorlatban meg a kijelző vagy egyik széléből lóg le egy fél mm vagy a másikból. Majd nézek másikat.
A tok frankó, nekem legalábbis bejön (és koreai, nem kínai, nekem ez is számít).
A kamera meg nekem megfelel, holnap megpróbálok feltenni pár képet, de érezhetően balfék vagyok... Nekem mindenesetre megfelel, a tele hozza, amit szerettem volna, a nagylátószögű szintén. Így van értelme három kamerának.
A photo prot viszont meg kell tanulni, séta közben túl bonyolult volt. -
Wolfy33
senior tag
Alzan már nincs füles a 349-es árhoz.
Ezt a fülest amit adnak hozzá gyorsba 40-50-ért el lehet még adni? -
Yeffy
veterán
válasz
jolvan, mindenkepp kerunk hands-on xp-t par nap utan, meg fotokat, egy ket ejszakai mod-os (tudom, h nincs dedikalt) is johet!
-
kretenallat
senior tag
nem sok opció volt még, anélkül meg nem fogom használni, úgyhogy [link] és [link]
Yeffy: számomra meglepően kellemes ez a keskenyebb design, plusz nem zavaróan hosszú a kijelző, meg az osztott képnek is van értelme rajta.
annyi hogy a kéket kértem, hát olyan sötétkék, hogy egyszercsak felkaptam a fejem, meg kellett néznem, hogy várjunkcsak, kéket kaptam v feketét?
de kellemes sötét, szürkéskék szín, kár, hogy a toktól úgysem fog látszani.
-
Yeffy
veterán
válasz
kretenallat #204 üzenetére
na meselj!
alig varom mar, h en is megtapicskoljam -
MAQ12
tag
válasz
kretenallat #204 üzenetére
Grat hozzá!
Milyen tokot és fóliát rendeltél hozzá? -
kretenallat
senior tag
na, megérkezett az én példányom! jaaaaajj
viszont: rá kellett jönnöm, hogy jobb, ha nem írok véleményt róla, mert egyszerűen nincs épkézláb összehasonlítási alapom. én egy redmi 3ról váltottam és az asszonynál is csak meizu 7et láttam eddig... ezekhez képest más műfaj. de eddig nekem gyönyör. sajnos názunk is csak XB fülest adnak hozzá, bár jobb, mint a semmi, eddig csak vezetékes füleseim voltak, munkába járáshoz jó lesz (ha egyszer megint elkezdünk bejárni).
a tok meg fólia csak este ér ide.
-
Fuxosbömis
tag
válasz
MikeWazowski #200 üzenetére
+ ráadás vezeték nélküli fülhallgató....ott van.
Nézd meg ismét.
-
válasz
MikeWazowski #200 üzenetére
Most már ott van,hogy ajándék fülessel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Hiba kóddal indul a gép
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest