Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz
Insolent
üzenetére
Azóta sincs hír arról hogy bárkit is lehúztak volna pénzzel...
szóval ez megint arra volt jó hogy a maradi embereket igazolják hogy mennyire fúj a digitális vásárlás. Az már hozzájuk úgy sem jut el, hogy egy károsult sincs, csak elolvasták a hírt és megsimizték saját buksijukat majd beírták hogy így jár az aki netről vásárol és elégedetten tudtak menni aludni.
-
SityiSXT
őstag
válasz
Insolent
üzenetére
Itt a Twitter feedje - ha rákeresel a Steam szóra, láthatod, hogy dicsekszik tettével. Itt meg a videó az eseményről. Nagyon remélem, hogy elkapják a büdös kölkét.

(Persze lehet, hogy fake.)
-
zolee86
tag
válasz
Insolent
üzenetére
Én pl CS Source-ot durván 1000 Ft-ért vettem meg, igaz lemezen adnak hozzá pár játékot(7-8 k-ért).
Igazából azt nem értem, hogy sok ember miért vesz meg egy játékot több ezer forintért, ha nem játszik vele multiban vagy nincs is multija. Én nagyon sokat játszok, szinte minden játékot kipróbálok, de eredetiben csak a cs sorurce és dod source van meg -
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Insolent
üzenetére
Ez meg a másik..
De ez már megoldható úgy, ahogy Én tettem, hogy megveszed a lemezt, és utána ha fentvan steam-en a játék, beaktiválod a kulccsal steam-en, és kész..
Most pl. az F1 2011 és a Dirt3 van leakciózva, elég rendesen...
Együtt a kettő ~80€ helyett ~27€.. Szerintem nemmindegy.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Insolent
üzenetére
Az b@sz fel, hogy nem képesek emberek végigolvasni hsz-eket.. Tehát lényegében csak write only módban van, utálóm ezt..
Látom még mindig nem sikerült megérteni azt, amit leírtam..
Meg ugyanúgy, ha használ konzolon live-ot, vagy ps3 store-t (ahonnan ugyanúgy lehet vásárolni) akkor ugyanúgy megszerezhetik az adatait.. Tehát, nick. mailcím, név... store esetén ugyanúgy vásárlási adatokat, bár ugye ott nem tudjuk, hogy hogy és mi van titkosítva..
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest