- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
BlackPriest #371 üzenetére
Jelenleg már lehet használni webszámlával is.
Tudomásom szerint.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
BlackPriest #367 üzenetére
Paypal-hoz is elég egy webszámla.. Azzal is lehet használni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Rhino666 #329 üzenetére
Hát.. Nemtom..
Most Én ezt külső szemmel úgy mondanám, amit Te mondasz, hogy nincs akkora bevétele a kiadóknak, stb a steam-es eladásokból, és ez miatt nem tudnak a fejlesztésekre költeni.. (tudom,hogy nem mindig a kiadó a fejlesztő is, de asszem érthető, hogy mit hogy értek).
Szóval, az, hogy egyre több optimalizálatlan sz@r jelenik meg, az nem feltétlen a steam hibája.. Eleve tudjuk azt is, hogy rohadtul nincs arányban a hardveres piac a szoftveres piaccal, és szerintem nincs akkora, hogy ha megszűnne, akkor minden jobb lenne...
Attól ugyanúgy nem optimalizálnák a motorokat, ugyanúgy a kiadás napján bizonyos játékokhoz kéne vagy 5 patch, hogy játszható legyen... Attól függetlenül ugyan azt a játékot veszed meg a boltban, lemezen, mint amit megvehetsz Steam-en, vagy akár Origin-en..
Szóval, szerintem semmivel nem lenne jobb, ha nem lenne.. Mióta is van Steam? 2002 óta.. Tehát, szerinted 2002 óta hanyatlik a pc játékos ipar?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Rhino666 #325 üzenetére
Ez meg már emberfüggő, hogy kinek mi a "normális"...
A másik, attól ugyanúgy megvehetsz régi játékot is, és játszhatsz vele, amihez Steam kell.. Pl. HL2, HL2 DM.. vagy hasonlók.
Van akinek csak a Wow... Saját szemszögből nézve a wow egy ipari hulladék...
Tehát, miről beszélünk?
(#326) Gergosz2:
Ennek meg mi köze a Steam-hez, hogy bugosan jelenik meg a játék? Szerintem semmi..Jó.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Rhino666 #322 üzenetére
Nembaj, ott lesz helyette az Origin.. Mitpánikolsz?
Amúgymeg, amikor már beindult a Steam, akkor is ez volt a "szöveg", hogy jajj, tönkreteszi a játékipart, meg az üzleteket.. Ahhoz képest, nem nagyon áll ez fent...
Amúgy, nyakamat rá, hogy a kiadóknak nagyobb nyereségük van a Steam-ből, és mostmár az Origin-ből, mint a boltokból együttvéve.
Főként az akciók miatt is.
Ha már megszűnés.. A pentagont sem zárták be, amikor adatokat loptak tőlük.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Insolent #307 üzenetére
Ez meg a másik..
De ez már megoldható úgy, ahogy Én tettem, hogy megveszed a lemezt, és utána ha fentvan steam-en a játék, beaktiválod a kulccsal steam-en, és kész..
Most pl. az F1 2011 és a Dirt3 van leakciózva, elég rendesen...
Együtt a kettő ~80€ helyett ~27€.. Szerintem nemmindegy.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Bazmeg, de amúgy látom nem érted meg, hogy NEM KELL. Ugyan azért, mint a boltban... Ez egy alternatíva, mint élelmiszerből a Cora, vagy Tesco, vagy bármi más... Vagy, játék szinten ugyanúgy a Cora, Tesco, vagy akár az 576...
Amikor pl. egy 15-20k-s játékot pl. meg tudsz venni 1-2k-ért, mert akciós, és mert mondjuk pont azzal akarsz játszani? Szerintem sokaknak néha hasznos lehet, hogy akár 10k-t meg tudnak spórolni egy játékon, mert akciós..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Insolent #293 üzenetére
Az b@sz fel, hogy nem képesek emberek végigolvasni hsz-eket.. Tehát lényegében csak write only módban van, utálóm ezt..
Látom még mindig nem sikerült megérteni azt, amit leírtam..
Meg ugyanúgy, ha használ konzolon live-ot, vagy ps3 store-t (ahonnan ugyanúgy lehet vásárolni) akkor ugyanúgy megszerezhetik az adatait.. Tehát, nick. mailcím, név... store esetén ugyanúgy vásárlási adatokat, bár ugye ott nem tudjuk, hogy hogy és mi van titkosítva..
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ott is van live illetve ps3 store acc.. Vagy a többi..Ott is megvan ugyan ez a rizikó, hogy megszerezzék a személyes adataid.. Gondolom akkor már érdekelne.
Az, hogy Téged nem érdekel, az egy dolog, attól még nem kell általánosítani..
De ha már itt tartunk, gondolom szoktál bankkártyával fizetni, onnantól ugyanúgy megtörténhet veled, hogy benyúlják a bankkártya adataid..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én mondtam, Én is boltban veszem meg inkább a játékokat, de van amihez steam kell, mert anélkül nem tudod használni, ilyen a CS, HL2, ehhez kapcsolódoan az Orange box, és a többi...Steam nélkül nem megy.. Tehát feltételezem, hogy ilyen játékokkal nem játszol...
Plusz, megteheted azt is, hogyha megvetted lemezen a játékot, nem szeretnél 123131 ikont, akkor steam-en beaktiválod az adott játékhoz a kulcsod, és ott lesz a játék, egyszerűen.. Tudom, lehet 1 mappába pakolni az ikonokat, Nekem is így van, de steam-en belül ez sokkal egyszerűbb, szerintem...Hasonlóképp mint pl. EA-nál az Origin...
Fizetési adatom nem volt megadva, de attól még bosszantó, hogy a mail-címemet megszerezhették..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#41133696 #263 üzenetére
Az úgy szép.
Nekem van öhm, HL2, HL2 DM, Orange Box, CS-CZ, UT3.. De ezeket mind lemezen vettem, az UT3-at csak egyszer kerestem Steam-en, felfedeztem, hogy van, na mondom akkor letöltöm ott, hogy meglegyen már ott..
Lényegében ennyi.
De ezek szerint inkább maradni fogok a lemezeknél.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#41133696 #254 üzenetére
Hogy, hát, nem kell neki elmondani.
Nah amúgy igen, Engem is ez lepett meg, hogy bizonyos adatok nem voltak titkosítva, amiknek mondhatni illett volna titkosítva lennie, legalábbis szerintem.
A kérdés jó, hogy vajon mit fognak tenni, az sem kizárt, hogy ez csak egy "erőfitogtatás" volt, hogy bebizonyítsák, hogy ez sem 100%-os rendszer, a fene sem tudja. De a tény az, hogy eléggé megrendült ezek után az emberek bizalma, az tuti.
Az enyém személy szerint annyira azért nem, mert ugye Én nem vásároltam, amim Steam-en van, az mind lemezen lett megvásárolva, csak beaktiváltam Steam-en. Ebben az esetben ugye sem lakcím, sem név, sem vásárláshoz szükséges adatok nincsenek a rendszerben, viszont az bosszant, hogy az e-mail címem simán kikerülhetett így azért, mert nem titkosítva volt tárolva az adat, ami azért szerintem egy ekkora presztízsű cégnél eléggé hanyagságnak tűnik...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Naja..
Nekem ebből a szemszögből "jó", mert vásárlási adatom nincs, mivel mindent lemezen vettem meg, csak aktiváltam steam-en keresztül...
De azért tényleg azoknak, akik ott vásároltak meg minden játékot, tehát tényleg minden adatuk meg van adva, azoknak ez elég kellemetlen....
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mindent fel lehet törni, csak idő kell hozzá.
(#234) GoodSpeed: Mailcím Nálam is így van, ez igaz... Épp olyat adtam meg, amit nap mint nap használok, ami így utólag jól is jött, mert ugye jött ez a beléptetés megerősítése dolog, tehát, hogy kódot küld a rendszer.. Majd figyelem, ha megindul a spam áradat, akkor muszáj lesz mailcímet váltani... Bár jelen esetben, a gmail-nél ugye elég jó a spam szűrés, dehát ha itt ez tényleg megindul, akkor ahhoz az is kevés lesz..
Szomorú, hogy ez így történt, főként egy ekkora cégnél, mint a Valve...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
JetiRulez #231 üzenetére
Jah eh.. Titkos kérdés, Én azt sem tudom, hogy adtam-e meg olyat.
Megcsináltam kliensen belül. Ott ez nem kell, ott csak ki kell választani, h módosítás, és kész.
Most olvastam a linkelt cikket, azért ilyen helyzetben azért az vicces, hogy a számlázási cím nincs titkosítva...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest