- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
-
imibogyo
veterán
Ha elektronikus "leemelés" van, akkor két napon belül sztornózhatod, mondván, hogy nem te indítottad. Azt hiszem ezért talán van valamennyi költséged (500Ft ?) nem tudom biztosan.
Van egy megtakarítási számlám a 150k-kat azon tartom, nem a folyószámlámon, tehát nem tudnak sehogy sem leemelni 150k-t.
Ráadásul a folyószámlámon le van korlátozva a napi limitem azt hiszem 15k-ra. És nem is tartok rajta túl sok pénzt. Ha több kell nekem, itt van a munkahelyem mellett is, meg a lakásom közelében is a bank és felveszem személyesen a megtakarításiról. De ez ritka. Vagyis csak tervezett beruházásoknál aktuális dolog.
Ha még ez sem lenne elég, akkor pedig a két napon belül még le is tilthatom a kártyámat. Így nem férnek hozzá a továbbiakban, az addigi tranzakciókat pedig töröltetem.
Szerintem ezt így elég nehéz "csak úgy" megkerülni. De azért megteszem a szükséges lépéseket (PayPal, vagy netes kártya).
big-J: azért lássuk be ezen kívül rengeteg valós előnye van neki.
-
imibogyo
veterán
Nekem például 500Ft felett azonnal jön az SMS. Hogy pénzmozgás van a számlámon. Tehát rögtön látnám, ha valaki próbál vele valamit kezdeni. És azonnal letiltom a kártyát.
De ettől függetlenül én is készíttetek egy másod netes vásárlásra szánt kártyát, mert a hír első olvasatra megrémített.
-
imibogyo
veterán
válasz
LackoMester #73 üzenetére
azthiszem a nagyrészét áttutalom az asszonyéra
De bátor ember vagy...
Onnan előbb fog elfogyni, mint a hackerek által a sajátodról...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest