- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Rhino666 #329 üzenetére
Hát.. Nemtom..
Most Én ezt külső szemmel úgy mondanám, amit Te mondasz, hogy nincs akkora bevétele a kiadóknak, stb a steam-es eladásokból, és ez miatt nem tudnak a fejlesztésekre költeni.. (tudom,hogy nem mindig a kiadó a fejlesztő is, de asszem érthető, hogy mit hogy értek).
Szóval, az, hogy egyre több optimalizálatlan sz@r jelenik meg, az nem feltétlen a steam hibája.. Eleve tudjuk azt is, hogy rohadtul nincs arányban a hardveres piac a szoftveres piaccal, és szerintem nincs akkora, hogy ha megszűnne, akkor minden jobb lenne...
Attól ugyanúgy nem optimalizálnák a motorokat, ugyanúgy a kiadás napján bizonyos játékokhoz kéne vagy 5 patch, hogy játszható legyen... Attól függetlenül ugyan azt a játékot veszed meg a boltban, lemezen, mint amit megvehetsz Steam-en, vagy akár Origin-en..
Szóval, szerintem semmivel nem lenne jobb, ha nem lenne.. Mióta is van Steam? 2002 óta.. Tehát, szerinted 2002 óta hanyatlik a pc játékos ipar?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Rhino666 #329 üzenetére
Értem, tehát a te személyes véleményed az objektív kritérium, amivel nem lehet vitatkozni. Világos.
@többiek: nem olvastam ma még újságot, lemaradtam valamiről? Írtak olyat, hogy az ENSZ valakinek az egyszemélyes uralma alá rendelte a világot? Fenyegette meg valaki a holdról a földre irányított hatalmas lézerrel a világhatalmakat? Épült mostanában valahol akarat-irányító berendezés?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Rhino666 #325 üzenetére
Ez meg már emberfüggő, hogy kinek mi a "normális"...
A másik, attól ugyanúgy megvehetsz régi játékot is, és játszhatsz vele, amihez Steam kell.. Pl. HL2, HL2 DM.. vagy hasonlók.
Van akinek csak a Wow... Saját szemszögből nézve a wow egy ipari hulladék...
Tehát, miről beszélünk?
(#326) Gergosz2:
Ennek meg mi köze a Steam-hez, hogy bugosan jelenik meg a játék? Szerintem semmi..Jó.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Rhino666 #322 üzenetére
Nembaj, ott lesz helyette az Origin.. Mitpánikolsz?
Amúgymeg, amikor már beindult a Steam, akkor is ez volt a "szöveg", hogy jajj, tönkreteszi a játékipart, meg az üzleteket.. Ahhoz képest, nem nagyon áll ez fent...
Amúgy, nyakamat rá, hogy a kiadóknak nagyobb nyereségük van a Steam-ből, és mostmár az Origin-ből, mint a boltokból együttvéve.
Főként az akciók miatt is.
Ha már megszűnés.. A pentagont sem zárták be, amikor adatokat loptak tőlük.
-
DarkByte
addikt
válasz
Rhino666 #315 üzenetére
Haters gonna hate.
Egyébként most én is parázom a dolog miatt mégha kicsi is az esélye hogy pont az én kártyámmal kezdenek vásárolgatni. OTP nél nálam a legkisebb vásárlási limit amit weben be tudok állítani az 50k. Vajon csak netes vásárlást lehet tiltani MC kártyára? Mert kártya nélkül nem akarol most hetekig lenni. Aztán úgy is meglépem a net számlacsomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest