- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Mondok pár példát:
1. Nem kell attól tartanom, hogy tönkremegy a gyári lemez és nem tudok tovább játszani (igen, jártam már így).
2. Nem kell pakolgatnom és cipelnem a dobozokat költözéskor.
3. Bárhol játszhatok, ahol van net - nem kell lemezeket keresgélnem vagy no CD crackekkel bajlódnom.
(mondjuk az vicces, ha nincs bankkártyád, mert akkor nem is dolgozol, de még csak egyetemre/főiskolára sem jársz, ugyanis már azok is bankszámlára utalják az ösztöndíjat)
#315: ennek akkora az esélye, mint hogy holnapra eltűnik az Intel, és kb. annyi értelme is lenne
szerk: tönkreteszi a PC-s játékipart?Mondj még ilyeneket, elég szar hétvégém van, de te mulattatsz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Bazmeg, de amúgy látom nem érted meg, hogy NEM KELL. Ugyan azért, mint a boltban... Ez egy alternatíva, mint élelmiszerből a Cora, vagy Tesco, vagy bármi más... Vagy, játék szinten ugyanúgy a Cora, Tesco, vagy akár az 576...
Amikor pl. egy 15-20k-s játékot pl. meg tudsz venni 1-2k-ért, mert akciós, és mert mondjuk pont azzal akarsz játszani? Szerintem sokaknak néha hasznos lehet, hogy akár 10k-t meg tudnak spórolni egy játékon, mert akciós..
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ott is van live illetve ps3 store acc.. Vagy a többi..Ott is megvan ugyan ez a rizikó, hogy megszerezzék a személyes adataid.. Gondolom akkor már érdekelne.
Az, hogy Téged nem érdekel, az egy dolog, attól még nem kell általánosítani..
De ha már itt tartunk, gondolom szoktál bankkártyával fizetni, onnantól ugyanúgy megtörténhet veled, hogy benyúlják a bankkártya adataid..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én mondtam, Én is boltban veszem meg inkább a játékokat, de van amihez steam kell, mert anélkül nem tudod használni, ilyen a CS, HL2, ehhez kapcsolódoan az Orange box, és a többi...Steam nélkül nem megy.. Tehát feltételezem, hogy ilyen játékokkal nem játszol...
Plusz, megteheted azt is, hogyha megvetted lemezen a játékot, nem szeretnél 123131 ikont, akkor steam-en beaktiválod az adott játékhoz a kulcsod, és ott lesz a játék, egyszerűen.. Tudom, lehet 1 mappába pakolni az ikonokat, Nekem is így van, de steam-en belül ez sokkal egyszerűbb, szerintem...Hasonlóképp mint pl. EA-nál az Origin...
Fizetési adatom nem volt megadva, de attól még bosszantó, hogy a mail-címemet megszerezhették..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest