Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
üzenetére
Az úgy szép.

Nekem van öhm, HL2, HL2 DM, Orange Box, CS-CZ, UT3.. De ezeket mind lemezen vettem, az UT3-at csak egyszer kerestem Steam-en, felfedeztem, hogy van, na mondom akkor letöltöm ott, hogy meglegyen már ott..
Lényegében ennyi.

De ezek szerint inkább maradni fogok a lemezeknél.

-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
üzenetére
A rendes fizikai kártyádat 4 jegyű pin kód védi, de csak fizikai vásárlásoknál, online sehol nem kell pin kódot írnod. Amit online vásárláskor kérnek, az mind rajta van a kártyán. Persze online vásárlás legtöbbször terméket és kiszállítást jelent, de szerintem akik ebben otthon vannak, jól tudják, hogy hogyan jussanak a pénzhez. A lényeg hogy egy bank vagy hitelkártyát online vásárlásnál nem védi a pin kód, ezért találták ki ezeket a megoldásokat.
Az én netkártyám fizikailag nem létezik, csak az azonosítási adatait kaptam meg a banktól. Mikor legutóbb lejárt a kártyám, akkor postán megkaptam a normál kártyámat, a webkártya adatait, meg a netbankon keresztül egy üzenetben. Annak az adatait nem hordom sehová, mert otthonról szoktam csak neten vásárolni
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
üzenetére
Hogy, hát, nem kell neki elmondani.

Nah amúgy igen, Engem is ez lepett meg, hogy bizonyos adatok nem voltak titkosítva, amiknek mondhatni illett volna titkosítva lennie, legalábbis szerintem.
A kérdés jó, hogy vajon mit fognak tenni, az sem kizárt, hogy ez csak egy "erőfitogtatás" volt, hogy bebizonyítsák, hogy ez sem 100%-os rendszer, a fene sem tudja. De a tény az, hogy eléggé megrendült ezek után az emberek bizalma, az tuti.
Az enyém személy szerint annyira azért nem, mert ugye Én nem vásároltam, amim Steam-en van, az mind lemezen lett megvásárolva, csak beaktiváltam Steam-en. Ebben az esetben ugye sem lakcím, sem név, sem vásárláshoz szükséges adatok nincsenek a rendszerben, viszont az bosszant, hogy az e-mail címem simán kikerülhetett így azért, mert nem titkosítva volt tárolva az adat, ami azért szerintem egy ekkora presztízsű cégnél eléggé hanyagságnak tűnik...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer, gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

, pislogott nagyokat..