- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #259 üzenetére
Ja
Hát én úgy vagyok vele, hogy az első steames játékomat onnan vettem, A Red Orchestra volt vagy a Company of Heroes. Még $ -ban lehetett akkor fizetni. Igazából ami Steam exklúzív, de dobozos formában vettem, azok a COD-ok - 6-os és 7-es az ötös is Steames, de azt giftként kaptam, egy angliai haveromtól
-, de a DLC-ket ott is közvetlenül a Steamtől vettem, vagy ha nem akkor a D2D-ről. Amikor olvastam a dolgot, azért én is kicsit elszongyolodtam, de ma már rájöttem, hogy nekünk vásárlóknak még akár jó is lehet, mert én például ezek után is repülni fogok az Akciókra ugrani, sőt én tipikusan nincs olyan nap, hogy ne neéznék be a Steamre nincs e valami finomság. Ja és hogy miért is lehet ez nekünk jó? Hát ma azt kezdtem el sejtetni, hogy komoly akciókkal fogják vissza édesgetni az embereket a presztizsveszteséget minimalizálandó. Nyilván lesz 100-ból mondjuk 7-8 ember akik ezek után, nincs az az akció amivel visszalehetne csábítani. Nem tudom pontosan mekkora lesz ez a réteg, de nyilván lesz ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tesla topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Samsung SM-R400N Galaxy Buds eladó
- ASUS H110M-A/M.2 LGA 1151 alaplap
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- újszerű iPhone 16 128GB black fekete független 3 év Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple garancia
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest