Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ja

Hát én úgy vagyok vele, hogy az első steames játékomat onnan vettem, A Red Orchestra volt vagy a Company of Heroes. Még $ -ban lehetett akkor fizetni. Igazából ami Steam exklúzív, de dobozos formában vettem, azok a COD-ok - 6-os és 7-es az ötös is Steames, de azt giftként kaptam, egy angliai haveromtól
-, de a DLC-ket ott is közvetlenül a Steamtől vettem, vagy ha nem akkor a D2D-ről. Amikor olvastam a dolgot, azért én is kicsit elszongyolodtam, de ma már rájöttem, hogy nekünk vásárlóknak még akár jó is lehet, mert én például ezek után is repülni fogok az Akciókra ugrani, sőt én tipikusan nincs olyan nap, hogy ne neéznék be a Steamre nincs e valami finomság. Ja és hogy miért is lehet ez nekünk jó? Hát ma azt kezdtem el sejtetni, hogy komoly akciókkal fogják vissza édesgetni az embereket a presztizsveszteséget minimalizálandó. Nyilván lesz 100-ból mondjuk 7-8 ember akik ezek után, nincs az az akció amivel visszalehetne csábítani. Nem tudom pontosan mekkora lesz ez a réteg, de nyilván lesz ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Sorozatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/1TB FHD
- Gigabyte Gamer config - i5-7400, 12GB DDR4, RTX 2060 120GB SSD
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/512 FHD
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

-, de a DLC-ket ott is közvetlenül a Steamtől vettem, vagy ha nem akkor a D2D-ről. Amikor olvastam a dolgot, azért én is kicsit elszongyolodtam, de ma már rájöttem, hogy nekünk vásárlóknak még akár jó is lehet, mert én például ezek után is repülni fogok az Akciókra ugrani, sőt én tipikusan nincs olyan nap, hogy ne neéznék be a Steamre nincs e valami finomság. Ja és hogy miért is lehet ez nekünk jó? Hát ma azt kezdtem el sejtetni, hogy komoly akciókkal fogják vissza édesgetni az embereket a presztizsveszteséget minimalizálandó. Nyilván lesz 100-ból mondjuk 7-8 ember akik ezek után, nincs az az akció amivel visszalehetne csábítani. Nem tudom pontosan mekkora lesz ez a réteg, de nyilván lesz ilyen.