Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz hackeeeee #259 üzenetére

Ja :D

Hát én úgy vagyok vele, hogy az első steames játékomat onnan vettem, A Red Orchestra volt vagy a Company of Heroes. Még $ -ban lehetett akkor fizetni. Igazából ami Steam exklúzív, de dobozos formában vettem, azok a COD-ok - 6-os és 7-es az ötös is Steames, de azt giftként kaptam, egy angliai haveromtól :) -, de a DLC-ket ott is közvetlenül a Steamtől vettem, vagy ha nem akkor a D2D-ről. Amikor olvastam a dolgot, azért én is kicsit elszongyolodtam, de ma már rájöttem, hogy nekünk vásárlóknak még akár jó is lehet, mert én például ezek után is repülni fogok az Akciókra ugrani, sőt én tipikusan nincs olyan nap, hogy ne neéznék be a Steamre nincs e valami finomság. Ja és hogy miért is lehet ez nekünk jó? Hát ma azt kezdtem el sejtetni, hogy komoly akciókkal fogják vissza édesgetni az embereket a presztizsveszteséget minimalizálandó. Nyilván lesz 100-ból mondjuk 7-8 ember akik ezek után, nincs az az akció amivel visszalehetne csábítani. Nem tudom pontosan mekkora lesz ez a réteg, de nyilván lesz ilyen.

Új hozzászólás Aktív témák