- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
#41133696 #253 üzenetére
A rendes fizikai kártyádat 4 jegyű pin kód védi, de csak fizikai vásárlásoknál, online sehol nem kell pin kódot írnod. Amit online vásárláskor kérnek, az mind rajta van a kártyán. Persze online vásárlás legtöbbször terméket és kiszállítást jelent, de szerintem akik ebben otthon vannak, jól tudják, hogy hogyan jussanak a pénzhez. A lényeg hogy egy bank vagy hitelkártyát online vásárlásnál nem védi a pin kód, ezért találták ki ezeket a megoldásokat.
Az én netkártyám fizikailag nem létezik, csak az azonosítási adatait kaptam meg a banktól. Mikor legutóbb lejárt a kártyám, akkor postán megkaptam a normál kártyámat, a webkártya adatait, meg a netbankon keresztül egy üzenetben. Annak az adatait nem hordom sehová, mert otthonról szoktam csak neten vásárolni
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
hackeeeee #244 üzenetére
A VbV és MSC igénylése nem csak arra jó, hogy azzal is tudsz biztonságosan fizetni, hanem arra is, hogy ha ellopják a kártyát ne használhassák online fizetésre, hiszen a kártyán sajnos minden azonosító szerepel, ami online fizetéshez kell. Egyébként nekem is van külön netes kártyám, de beugrok a bankba legközelebb megkérdezni az MSC-t.
-
Tigerclaw
nagyúr
A külön netkártya kérése mellett van lehetőség a hagyományos visa és mastercard kártyákkal való online fizetés biztonságosabbá tételére is.
A Verified by Visa és a Mastercard Securecode arra szolgál, hogy online vásárlás esetén ne csak a nevet, kártyaszámot, lejárati dátumot és cv kódot kérjen a rendszer, amik sajna mind szerepelnek magán a kártyán, hanem egy külön titkos kódot is. Elvileg a saját bankunknál kell érdeklődni ez ügyben, aki kiadta a kártyánkat.
-
Tigerclaw
nagyúr
Még jó hogy azóta lejárt a régi kártyám, de azért tényleg gáz, hogy a neten semmi nincs biztonságban és mindenki abban gondolkozik, arra terelnek, sőt lassan kényszerítenek hogy a neten keresztül vásároljon, intézze a banki ügyeit, az adóját, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (233)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest