Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ja

Hát én úgy vagyok vele, hogy az első steames játékomat onnan vettem, A Red Orchestra volt vagy a Company of Heroes. Még $ -ban lehetett akkor fizetni. Igazából ami Steam exklúzív, de dobozos formában vettem, azok a COD-ok - 6-os és 7-es az ötös is Steames, de azt giftként kaptam, egy angliai haveromtól
-, de a DLC-ket ott is közvetlenül a Steamtől vettem, vagy ha nem akkor a D2D-ről. Amikor olvastam a dolgot, azért én is kicsit elszongyolodtam, de ma már rájöttem, hogy nekünk vásárlóknak még akár jó is lehet, mert én például ezek után is repülni fogok az Akciókra ugrani, sőt én tipikusan nincs olyan nap, hogy ne neéznék be a Steamre nincs e valami finomság. Ja és hogy miért is lehet ez nekünk jó? Hát ma azt kezdtem el sejtetni, hogy komoly akciókkal fogják vissza édesgetni az embereket a presztizsveszteséget minimalizálandó. Nyilván lesz 100-ból mondjuk 7-8 ember akik ezek után, nincs az az akció amivel visszalehetne csábítani. Nem tudom pontosan mekkora lesz ez a réteg, de nyilván lesz ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

-, de a DLC-ket ott is közvetlenül a Steamtől vettem, vagy ha nem akkor a D2D-ről. Amikor olvastam a dolgot, azért én is kicsit elszongyolodtam, de ma már rájöttem, hogy nekünk vásárlóknak még akár jó is lehet, mert én például ezek után is repülni fogok az Akciókra ugrani, sőt én tipikusan nincs olyan nap, hogy ne neéznék be a Steamre nincs e valami finomság. Ja és hogy miért is lehet ez nekünk jó? Hát ma azt kezdtem el sejtetni, hogy komoly akciókkal fogják vissza édesgetni az embereket a presztizsveszteséget minimalizálandó. Nyilván lesz 100-ból mondjuk 7-8 ember akik ezek után, nincs az az akció amivel visszalehetne csábítani. Nem tudom pontosan mekkora lesz ez a réteg, de nyilván lesz ilyen.