Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Puma K

nagyúr

válasz Ivy.4.Ever #19 üzenetére

Nekem az volt a problémám az egésszel, hogy rögtön a mélyvízibe dobtak minket. Nekem ezzel nem lett volna gondom, mert azért mentem oda, hogy "ússzak", de ott az volt, hogy "nem tudtam úszni" és ezek meg "bedobtak egy tó közepére".

Az osztály egy része nevetve megcsinálta a feladatokat, a másik része meg másolta azokról akik megcsinálták.
    Én és a haverom volt a harmadik csoport akik elkezdték és próbálták megcsinálni a feladatot, de nem sikerült.

Nálunk is az osztály egy része csak a családi pótlékért és mert meleg van alapon járt be ja meg van sok jó csaj a többi OKJ-s képzés miatt.

(#22) fordfairlane :

Én úgy gondolom, hogy az iskola pont, hogy kész tudásanyagot ad át azaz már meglévőt amit aztán úgy formál az ember ahogy az őt érdekli és foglalkozni akar vele.

Számolni sem úgy tanítanak, hogy 3-4-5-6-7-8-9-10, mert az elejét azaz "az alapot" úgy is tudja mindenki. Nem. El kell mondani, hogy van a 0-1-2 és utána mehetünk tovább. Ha nincs meg a vége akkor hogy kezdjünk el bármit is?

Különbözünk és nem mindenki harap rá elsőre adott témákra hogy az bármiféle alap, előkészítés, alapokra építés nélkül rögtön menjen.
    Alapozás nélkül nem lehet házat építeni ez sokak számára evidens, de vannak olyanok akiknek nem az.

Új hozzászólás Aktív témák