Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
Ivy.4.Ever
üzenetére
Nekem az volt a problémám az egésszel, hogy rögtön a mélyvízibe dobtak minket. Nekem ezzel nem lett volna gondom, mert azért mentem oda, hogy "ússzak", de ott az volt, hogy "nem tudtam úszni" és ezek meg "bedobtak egy tó közepére".
Az osztály egy része nevetve megcsinálta a feladatokat, a másik része meg másolta azokról akik megcsinálták.
Én és a haverom volt a harmadik csoport akik elkezdték és próbálták megcsinálni a feladatot, de nem sikerült.Nálunk is az osztály egy része csak a családi pótlékért és mert meleg van alapon járt be ja meg van sok jó csaj a többi OKJ-s képzés miatt.
(#22) fordfairlane
:Én úgy gondolom, hogy az iskola pont, hogy kész tudásanyagot ad át azaz már meglévőt amit aztán úgy formál az ember ahogy az őt érdekli és foglalkozni akar vele.
Számolni sem úgy tanítanak, hogy 3-4-5-6-7-8-9-10, mert az elejét azaz "az alapot" úgy is tudja mindenki. Nem. El kell mondani, hogy van a 0-1-2 és utána mehetünk tovább. Ha nincs meg a vége akkor hogy kezdjünk el bármit is?
Különbözünk és nem mindenki harap rá elsőre adott témákra hogy az bármiféle alap, előkészítés, alapokra építés nélkül rögtön menjen.
Alapozás nélkül nem lehet házat építeni ez sokak számára evidens, de vannak olyanok akiknek nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Filmvilág
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Asus Prime MR120 argb
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5800X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest