Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivy.4.Ever
őstag
És akkor mi lenne veletek egyetemen? Középszintű informatika érettségivel, ami html lap szerkesztésnél többet nem tartalmaz - ami aligha nevezhető programozásnak - is felvesznek boldog-boldogtalant. Én is okj-n gyűjtöttem be pár karót mire megértettem mi az hogy ciklus vagy függvény. És inkább ott tettem, mint most itt ahol már számítanak a dolgok.
(#24) kraftxld Igazatok van, de legalább nem 8 év mire elvégzik

-
fordfairlane
veterán
Szerintem tévedésben vagytok azt illetően, hogy az oktatásnak mi is a feladata. Az oktatásnak nem az a feladata, hogy kész tudásanyagot adjon át, hanem inkább iránymutatóul szolgál. Az oktatás elsősorban számonkér, ez a legfontosabb aspektusa. Ezzel a kényszerrel hajtja a tanulókat abba az irányba, hogy megszerezzék a tudásanyagot. Természetesen ehhez ad eszközöket is, többé-kevésbé megfelelőket, de sohasem teljeskörűen.
-
Ivy.4.Ever
őstag
te mit gondoltál hogy a fejedbe öntik majd a tudományt és azért neked semmit se kell majd csinálni? nem gondoltál arra hogy le kéne ülni egy délután és azon elkezdeni agyalni hogyan épül fel egy számológép és megfejteni? egy sz*r okj-n??? én is egy okj-s webprogramozóin kezdtem, addig annyit tudtam a programozásról hogy az valami számítógépes dolog. nem volt könnyű elsőre az igaz de aztán meg ott hagytam 1 évre rá és egyetemre mentem mert totál színvonaltalan volt. fejlődni nem lehetett és szinte csak természetvédelemről,munkavédelemről gazdaságról meg iratkezelésről tanultunk. amiatt mert a többség lusta volt, melegedni jártak be vagy csak a családi pótlék érdekelte őket a tanár nem akart tovább menni mert szerinte nincs értelme ha nem tudjuk az anyagot és egy órai anyagot átlag 3-ban adott le... nagyon elegem lett belőle. meg is szüntették szerencsére az okj-s webprogramozást azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- ChatGPT Plus, YouTube Prémium, Netflix Prémium és még sok más előfizetés
- Eladó ÚJ ASUS - Lyra Voice AC2200 Tri-Band Router-Bluetooth hangszóró
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi