- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elég érdekes dolgok vannak
2017 ben egy 8800 gts-t érdemes megsütni
Ha sikerül akor működik,ha meg nem,még kenyérre lehet kenni
. Amúgy melyik jobb? Sütő vs hőlégfúvó?
-
h.adam.92
őstag
Nem tart örökké a dolog. Legalábbis nálam. Idővel szeret fagyogatni tőle a gép.
-
kmisi99
addikt
válasz
istyukiraly #114 üzenetére
Ha még egy GTX580 ról vagy hasonlóról lenne szó meg is érteném, na de egy fx5200. Kb 500ft egy olyan AGPs kártya, semmi értelme trükközni vele. A legtöbb ember már kidobja ha a keze ügyébe akad.
-
istyukiraly
csendes tag
Hali. Ugye a nyáron megsütöttem a GeForce FX5200-asomat és nem jártam sikerrel. Most pedig azon gondolkoztam, hogy vagy forrasztó pákával melegítem, vagy pedig berakom a gépbe a vidikarit hűtőborda nélkül natúrba had melegedjen, igen ám de hallottam egy olyat, h kigyulladt a monitor egy zárlatos videókártya miatt (az nem volt sütve meg semmi ilyesmi vaszeg gyári hibás volt, nem tudom) hát mit mondjak ennek hallatán egy kicsit megijedtem. Nektek mi a véleményetek?
-
Taylor007s
csendes tag
-
conexke
tag
válasz
Taylor007s #111 üzenetére
Szia nem de azert is 8.000Ft-t kernek el en meg nem ertek hozzá
-
Taylor007s
csendes tag
Üdv!
Köszönöm szépen a leírást!
Ezzel a módszerrel sikerült kettő darab videokártyát visszahozni az élők sorába.
Konkrétan egy 8800gts-t, és egy 9800 Gtx-et.
Memória hibásak voltak és most gyönyörűen mennek.
Tudom hogy ez a megoldás nem garantálja a hosszú élettartamot de vészmegoldásnak tökéletes. Mindenkinek ajánlom aki ilyen szerencsétlen helyzetbe kerül! Egyszerű és viszonylag hatékony.
Ui.: nekünk sima egyszerű gáz sütőnk van amin nem lehet a hőmérsékletet fokonként állítani. Én 15percig melegítettem elő és utána 6-7 percig sütöttem mindkét kártyát. Egyiket a másik után.
Sok szerencsét lelkes próbálkozók! -
istyukiraly
csendes tag
Na hát ez nem sikerült ugyanúgy csíkozódik meg minden. De egy próbát megért.
-
istyukiraly
csendes tag
Hali most sütöttem meg egy GeForce 5200-asomat mert, h csíkozódott a kép meg csak 640x480-ba és 4bit-ben adta be a képet. Most várok, mert hogy sütés után várni kell egy órát. Szal majd meglátjuk, h jó e. REMÉNYKEDEM.
-
csabex19
csendes tag
Helló srácok !
Ramnál is be válhat ez dolog ?mert van egy rammom ddr2-es 1gb , egypc takaritás után már nem müködöt az öszes gép ki sipolta gyanitom h a chipek valamelyikének a forsztása szálhatot el ... vélemény kérnéák erröl h be-e válhat
-
joca000
csendes tag
Kipróbáltam,annyit értem el vele,hogy a csíkok és mindenféle izék mellet most már büdös is a karim
-
tibolmike
csendes tag
én most állok neki szétszedni a 8800 gts g80at... betölt a win.. kék bigyók.. aztán fagy. azétesik a kép.. villog.. stb.. remélem segít ez a sütés.
180 fokon 5-6 percig??
-
Lajbymester
tag
Na hát én egy Gainward GTX 460-at hoztam vissza, igaz nem ezzel a módszerrel, hanem hőlégfúvóval, eddig tökéletesen működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest