Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
Par eszkozzel en is hasonloan vagyok, viszont azoknak amiknek kivaloan meghatarozatt a kivant funkcionalitasa ott inkabb a megbizhatosag kap nagyobb szerepet. Ez a nokia pedig ilyen. Probalkoztam idokozben mas peldanyokkal is, de a rosszabb ergonomia es a KISS elvek hanyagolasa miatt mindig ide talaltam vissza.
A velemenyem az, hogy ha csak a szempontok megvaltoztatasaval tudnakjobbeltero telefont kiadni, azzal nincsenek semmivel elorebb, mintha a meglevo funkciokat faragnak optimalisabbra
- igen, a 3330 legfrissebb firmwareben is van hiba -
kemotox
addikt
Mit értesz szoftveres elavulás alatt? Tudom nagy fétis dolog ez mostanában, hogy kell a frissítés, meg nem veszünk X márkát ez miatt, stb, de szerintem annyira értelmetlen. Átlag júzer szerintem semmit nem vesz észre abból, hogy most a 7.0.1-ből 7.1.2 lett.
Amúgy ha valaki olcsón akar jó telefont, akkor érdemes egy picit rászánni az időt, nézni egy jobbféle kínait, meg megmókolni egy recoveryvel, és onnantól kezdve szó szerint játszi könnyedséggel lehet a legújabb romokat felrakni, frissíteni, sőt nagyon fasza biztonsági mentéseket is lehet csinálni.
Pl Redmi note széria. Én a 3-ast vettem egy éve 75-ért, de mostmár Note 4 is kapható 65-ért, B20-al, 3giga rammal, sok akksival, 1080p-vel, minden földi jóval. 5 perc egy recoveryt tenni rá, utána mehet a legeslegújabb ROM, meg amit az ember akar. Utána persze elkap a gépszíj, és jön a magisk meg exposed meg mindenféle jóság
De maga a ROMolás az tényleg nem para egyáltalán, itt a fórumon segítenek. -
Domonkos
addikt
Egy 16 eves nokia 3330-at hasznalok, immaron a 3. utangyartott akkujaval. GPS (vagy offline terkep) es menetrend neha jol tudna jonni, ha menet kozben szervezik at a programom, de ha celiranyosan megyek, akkor mindketto nelkulozheto. Kamera meg ugy hianyzik, hogy akarmelyik ismerosom telefonjaban van.
Mail, felfujt hirek es a kulfoldon elo baratom legujabb macskajanak a fotoja meg meg szokott tudni varni amig haza nem erek. Valoszinuleg sosem fogom megerteni az ilyen problemat - bar mar megmondtak, hogy en vagyok a maradi 
2002-ben amugy ~30k-t kertek a nokiaert, ami akkor nem szamitott kifejezetten olcsonak emlekeim szerint...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Byintek Love U14 Projektor
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
- igen, a 3330 legfrissebb firmwareben is van hiba
De maga a ROMolás az tényleg nem para egyáltalán, itt a fórumon segítenek.
Mail, felfujt hirek es a kulfoldon elo baratom legujabb macskajanak a fotoja meg meg szokott tudni varni amig haza nem erek. Valoszinuleg sosem fogom megerteni az ilyen problemat - bar mar megmondtak, hogy en vagyok a maradi