Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Akkor a hátlaphoz ragasztanék egy 10000 mAh-es külső akksit is.

Viccet félre téve arra gondoltam, ha ténylegesen napi több órában kihasználnám az általa nyújtott előnyöket (erősebb CPU, több RAM, magasabb PPI, jobb panel, stb) - így, hogy napi egy órát van a kezemben a telefonom, nem nyújtanának annyit, hogy megérjék a többlet költséget. -
törölt tag
"Azért az üzleti életben nagyon sokszor láttam én már ilyesmit. Pl. hogy a T. partner látványosan forgatja a kezében a két S7-es szifont"
Öhhö. Nem mondod hogy egy T. Vevő azzal akar pozícióba kerülni egy egyeztetésen, hogy pár százezres telefonnal villog, és azt hiszi ezzel kifejezheti, hogy neki nem számít a pénz. Királyul jön ki a buliból
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"Ezt lehet tekinteni bizonyos lélektani hadviselésnek is, azzal az üzenettel, hogy "látod, én ezt is megengedhetem magamnak, nem érdekel a pénz""
Így kell olcsóbbá tenni a dealt

"ilyen kis játékok szépen befolyásolhatják adott esetben egy tárgyalás folytatását."
Hát nem tudom, de egy rendes óra vagy öltöny árából hány iphone jön ki? A T. Partner ebben az esetben nem azt kommunikálja amit nem is szabadna neki hogy a pénz nem számít, hanem hogy kicsinyes, felületes, és azt hiszi hogy ettől valaki, csak már nem ált iskolás.
-
.Szaki.
addikt
1. Picit túloztam valóban, de szerintem azért van benne valami.

2. A középkategóriával elmondom a tapasztalatom: Én hosszú éveken át csak középkategóriás telefont választottam, viszont két évente valamiért mindig tönkrementek. Az okostelefonok között pedig a középkategóriásaim fél-1,5 év után bemondták az unalmast. Használhatatlanok lettek. Sok esetben frissítést sem kapnak, ha kapnak, akkor pedig csak ront rajta. A Honor 4X-em, amikor legjobb barátomnak összetört az i5S-e és várta a 6S-t kölcsön adtam az általam már nem használt készüléket. Akkor nekem már szintén
i5S volt. Konkrétan már semmit nem lehetett rá telepíteni. (Android 4.4.2 futott rajta, tul.képp alig volt rátelepítve valami, szaggatott mint a fene és gyári frissítésről soha nem hallott, én meg sosem voltam mókolós). Telefonálásra volt már csak egyedül alkalmas. '14-es telefonról beszélgetünk.Aztán jött egy olyan elméletem, hogy egy pár éves flagship (amit még újonnan meg tudsz venni, használtat sosem veszek) tovább lesz használható, mint egy aktuális évben vásárolt középkat. És az 5S ezt egyelőre tökéletesen bebizonyította, hogy így van. (Egyébként Samsung S, Note és iPhone volt a három versenyző, ebből utóbbit választottam, mert mindig ki akartam próbálni, imádom és mást már nem is akarok, de szerintem ha az előbbi kettő közül választom bármelyiket, azokkal is ugyanilyen jól jártam volna és most azokat illetném ilyen jelzőkkel.) Több, mint egy év alatt nem fagyott le, nem kellett újraindítanom, nem lassult be, csak megy, megy és megy. Az előzőket ilyenkor már rég földhöz akartam vágni. Nyilván egy i7-hez képest látszik a különbség, nem vagyok elfogult, de a középkategóriásaimhoz képest egyszerűen száguld. Ha pedig ezt az elméletet veszem figyelembe, akkor az is helytálló lehet, hogy két aktuális telefon közül, ha az egyik egy középkategóriás, a másik pedig egy flagship, akkor az jóval tovább telefon marad. Ettől függetlenül továbbra is tartom azt, hogy mivel én hardcore user vagyok egy átlagos usernek bőven-bőven elégnek kell lennie egy középkategóriás telefonnak, ott van pl a Samsung A-szériája, a Huawei Lite-ok is nagyon rendben vannak.
Csak saját tapasztalataim alapján tudok írni, így elképzelhető, hogy meg tudsz cáfolni általánosságban, én eddig ezt láttam.

-
h3lios
addikt
A státusz szimbolúm-on mindig csak nevetni tudok, illetve azokon az embereken is akik 1 telefonnal akarnak kitűnni a tömegből. Olyan cuccok, amiket 100 milliós példányszámban adnak el soha nem lesznek egyediek. Viszont sajnos olyan elkorcsosult társadalomban élünk, ahol az emberek mégis úgy tekintenek 1 telefonra, mint az ékszerekre. És ezt a nagy gyártók támogatják is rendesen, miközben hülyére keresik magukat.
Persze, többet tudnak a modellek és nem is várom el, hogy ugyan olyan árulják őket, viszont vannak funkciók, amiknek a bekerülése nem kellene többlet költséget generáljon. Gondolok itt például az általad is említett edge kijelzőre. Ezeket jelenleg a Samsung gyártja és biztos meg is volt a fejlesztési költsége, de most már a sokadik generációnál járunk. Az S6-nál, 7-nél még azt mondom, hogy oké új technológia, vissza kell hozni a fejlesztési költséget. De jelenleg a 3-4. generációnál járunk és más gyártóknak is (blackberry) szállítanak belőle.
És ugye tudjuk jól, hogy ha valamit minél nagyobb példányszámban állítanak elő annál olcsóbb lesz a gyártónak.De a Samsungnál még azt mondom, hogy hozzák évek óta az innovatív megoldásokat és nálunk még megértető az árak emelése. (edge kijelző, infinity display, bővíthető 2 kártyás csúcstelók)
De ugyan ez az Apple-ről pl. nem mondható el. 3-4 évvel a többi gyártó után lohol a piacon és mégis eladja a termékeit prémium áron. Semmilyen innovációt nem mutattak be az iPhone 5S óta (ujjlenyomat olvasó széles körben). És ez egyébként idén sem nagyon fog változni, ugyanis másolják a többi gyártót a káva mentes kijelzőkben, amit a többiek már év elején - tavaly bemutattak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)