Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gardener
senior tag
Nem hinném,hogy az elérési idő számítana,hacsak nem eSATA csatlakozóra van dugva.
-
Alex91
félisten
válasz Antibazsi #14 üzenetére
Ja, en arrol nem tehetek, hogy neked zajos geped van . Nalam most a kulso HDD-k a legzajosabbak.... Mondjuk az egyikbol kikotottem a ventit, de abban is hallom a HDD lukteteset. A masik meg a ventijevel eleg zavaro...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Antibazsi
aktív tag
Lehet! Vagy csendesebb környékre kellene költözzek! Lehet támogatni!Privátban elküldöm a jótékony ph-s kollegáknak a bankszámlaszámom,hogy segítsék a hallásom megmentését...várom az adományokat! Amúgy szüleim falun laknak és én is ott nőttem fel,de ott sem a vinyók zaja volt a zavaró...a ventik,sőt! még a régi p4-es proci hagja is zajosabb volt emlékeim szerint,na meg a madarak,tücskök.A vinyók zajszintje már tényleg csak akkor számít ha egy full passzív,vagy nagyon halk vizes géped van és a világ végén lax...szerintem.
(#15) Szanya: Na a csapágyas venti már más tészta,az nekem is tudja piszkálni a fülem,de notival én is el-el alszok.
Üdv, Balázs
-
-
Antibazsi
aktív tag
Zajszint?Ne viccelj már! Ezt sokakban úgy bírom,a vinyó zajszintjén aggódnak.Párnának használjátok alváskor vagy mi?2 m-ről már egyik vinyót sem lehet hallani mert eleve elnyomja más zaj.Erről az jut eszembe,hogy egyszer egy idegbeteg faszi leüvöltötte a villamoson egy csávó fejét,hogy halkitsa le a zenét amit hallgat mert hallatszik.Mellesleg az nem zavarta,hogy a körülötte beszélgető emberek a villamos és úgy általában az utca zaja sokkal hangosabb...
Nekem amúgy egy 500-as Essential2 van 7200-es vinyóval,kb fél méterre van a fejemtől,de eddig még nem hallottam a zaját...igaz usb-n megy így nem is kell megszakadnia.De a notimban a 5400-est elég jól hallom pl ha beindul a diskeeper...de azt meg elnyomja a hűtőventi zaja ha bekapcsol,azt meg elnyomja a tv zaja ha nézi az asszony azt meg elnyomja a ház előtt percenként elhaladó teherautók ablakot is beremegtető zaja...na az már kicsit zavaró!Üdv, Balázs
-
Lenry
félisten
Gyors és sokoldalú a WD új külső tárolója - így első ránézésre 6 oldala van... az már sok?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Alex91
félisten
En egy 500 GB-os Studio beszerzesen gondolkodom. Abban is 5400-as HDD van? Mondjuk engem a sebessegenel jobban izgat a zajszintje...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
liksoft
nagyúr
Látom, Mindenki a szupergyosr, szupernagy kapacitású, szuperbiztos, szuperkeveset fogyasztó drive-ot keresi ebben a dobozban. De mitől sokoldalú? Ugyanúgy hat lappal határolt mint a régiek.
U.i.: A kisebb sebesség kevesebb kopást, kisebb hőtermelést jelent. Vagyis várhatóan hosszabb élettartamot, olcsóbb üzemeltetés mellett. Üzenem Mindenkinek, túlfűtés miatt szétfőtt 500 GB feletti WD winyó mentésével ne engem keressetek. De elárulom, mások sem szívesen vállalják, ráadásul nem túl jó eséllyel. De kinek a pap, kinek a papné.....
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
Antibazsi
aktív tag
Khmm...gyors adatátviteli sebesség... 5400-es vinyókkal! Bravó!
Üdv, Balázs
-
Integra
titán
raktárkisöprés?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
válasz janpotocki #2 üzenetére
Szóval a selejtet akarják így elsózni...
-
szab.tam
nagyúr
7200 -> 5400, de raid0.
kb, mint a nitrogyorsítós, könnyűfafelnis turbószekér....fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
törölt tag
A WD GreenPower merevlemezeket alkalmaz, amelyek percenkénti 7200 helyett 5400-as fordulatszámon dolgoznak, ennek köszönhetően fogyasztásuk is kisebb az átlagnál;
Miért nem 3.600 helyett pörögnek 5.400-on?
szerk.: Ja igen, akkor több lenne a fogyasztása.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest