- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juditta_56
aktív tag
Biztos így van, ahogy mondod... De nem csak erre az egy kifogásotokra gondoltam a "sokat várással"!
A furcsa az, hogy én a 90%-át nem tapasztalom azoknak a - szerintetek - hibáknak, amiket itt kifogásoltok. Január óta 6000 km-t mentem a Waze-zel, nem mintha nem találnék oda a munkahelyemre, vagy haza, de tetszik, hogy jelezhetem a jeleznivalókat a többieknek, és persze jó, hogy én is látom előre a veszélyeket, dugókat. Ha nem tetszik, amerre tervez, nem arra megyek. Ha nem szól, hogy dugó van, káromkodok (ez egyszer volt a négy hónap alatt). De ha nem lenne Waze őnav(g)ysága, akkor sem tudtam volna, hogy ne menjek az M3-ason, mert a nemrég szétbombázott autópályán újra muszáj volt lezárni két sávot - nem dicsekedtek vele a hírekben.
És igen, mentem már a Waze-zel olyan helyeken is, ahol még életemben nem jártam, és igen, nagy segítség volt.
Ha nem tetszene, nem használnám.Visszatérve a balra kanyarodásra, engem összesen két alkalommal irányított ilyen (az említett) helyre a Waze, azt is csak azután, hogy vagy 15-ször magamtól mentem arra. Én, ha valamit kifogásolnék, az inkább az lenne, hogy kevésszer javasol elkerülő utakat, bár lehet, tudja, hogy magamtól is megtalálom azokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- Melyik tápegységet vegyem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest