Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

Én vagyok az, aki évek óta következetesen kitart amellett, hogy a waze nem jó úgy, ahogy van.

Múlt héten pont ez okból feltettem a waze-t a sok éve navira használt androidos tabomra, mondom kap egy új esélyt, talán fejlesztettek rajta, bár semmi értelme az online tmc-s igoról váltani, mert az eddigi próbák, és egyéb visszaellenőrzések miatt nem hogy jobb, (és mellé maradi igo-s lennék) de rosszabb véleményem van róla, ám most kivételt tettem. Nem lepett meg, ugyanaz van, mint eddig, tévedés tévedés hátán. A bent maradt infók megtévesztőek, (autó az út szélén, miközben valójában semmi) ezeknak a tévedéseknek, idejétmúlt infóknak a visszajelzése elvonja a figyelmet, és persze a múltkori eset csak megerősítette, hogy valami nagyon nem jó. A totalcaron kb egy éve jelent meg egy hír, hogy BP egyik fő útja mellett az egyik ház ég, a tűzoltók elfoglalják majdnem az egész utat, ne menjen arra senki. A hír 5 perces volt, mikor elolvastam, na, mondom, nézzük, ránéztem, mit mond a waze, hallgatott. még 50 perc múlva is csak annyi történt, hogy a waze gyönyörűen bevezette a wazereket a dugóba, és nem hogy csökkent volna, miattuk még nőtt is a létszám. Most újabb sztori is kerekedett, a nyugatra visszatérő vendégmunkások nagy száma miatt az M5-ről az M0-ra felhajtani kissé problémás, 3-4 km-en lassabban halad a sor, majd a felhajtó után végül simán lehet haladni. Na ezt a waze is mellélőtte, elvitt volna Alsópakony felé, hogy 5-6km kerülővel, és minim8um 10 perccel több idő alatt menjek ugyanarra, nem tettem, hamarabb megvolt azzal a +8 percnyi lassabb haladással. Tehát még mindig nem értem, miért is jó ez így, ebben a formában.
    Csak egy példa:

Új hozzászólás Aktív témák