- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
D4rkAv3ng3r #125 üzenetére
nem értem.....
miből gondoljátok hogy 100 fok főlé menne nyáron a GTX470 GPU hőmérséklete?Azért van a ventiszabályozás, hogy kordában tartsa a GPU hőfokot.
És légszállításban van még bőven tartalék.
Linkeltem egy furmark melegedés ábrát szerintem elég beszédes.91-92 fokon tartja a GPU-t a vezérlés és csak 70%-os a ventifordulat.
Most 22 fokos szobahőmérséklettel a teljes dT 70°C
Ha nyáron 32 fokos lenne a szobahőmérséklet, akkor a teljes dT 60°C-re csökken,
Ez csupán 14%-os csökkenés, amit kb 20% venti fordulatnöveléssel lehet ellensúllyozni, tehát sacc/kb marad a GPU 92 fokon és a felmegy a venti 84%-ra. (na.. az már hangos!!)Ennyi.,..
Másik lehetőség, hogy elengedi akár 100 fokig (még nem láttuk a BIOS-át, ahol a töréspontok vannak rögzítve), ekkor a dT megközelíti ismét a 70°C-t és elegendő a mostani 70%-hoz közeli ventifordulat.
Én valahova a kettő közés tippelném az eredményt 96 fokos GPU-val és 75% körüli ventifordulattal. (az se halk....)
Mindezt furmarkkal modellezve és nem egy átlagos játékkal ami kevesebb hőtermelésre készteti a GPU-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Sorozatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest