- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabrika
tag
a kívánságom egyértelmüsítve: GTX470 OC vs HD5850 OC
Remélem meggyőzte korábbi érvelésed TomLion-t, hogy a cikkében írt érv miatt nincs mitől félnie "Tuninggal ennek megfelelően már nem is próbálkoztam, nehogy kirepüljön a gépből, gondolva egyben a tesztkártya épségére is."
A venti valóban gyorsulna, de egy normális mértékű OC mellett nem lenne melegebb.
(ahogy itt: [link]) -
-
Gabrika
tag
a stílus maga az ember
A teszt szerkezete, elgondolása teccik, ha folytatod akkor teljes és tökéletes lesz.
Remélem nemsokára megismered annyira a 470est, hogy mered húzni, ahogy a 5850nél írtad, normális keretek között, értelmesen.
Bár szerintem e cikket döntően a CPU <-> VGA összefüggésről szól (a főcímmel ellentétben), amint nagyon szépen bemutat. A VGA teszt vetületének teljességéhez szvsz is hozzá tartozik a 470 OC.Hetek óta töprengek, vajon hogy kerülnek érzelmek ide; főleg a Fermi által kiváltottra és nem a foci bközép stílusú vörös <-> zöld esztelen fanatizmusra gondolok.
Nem tagadhatom, hogy engem befolyásol a céggel (nem a termékeivel) szemben az a féléves marketing kampány, ami szerintem nem volt őszinte, inkább hülyére vették a leendő Fermi júzereket, és bár ez sajnos a marketing jellegzetessége, mégsem tudom elfogadni.
Most hogy már független vélemények, személyes tapasztalatok után helyére került a Fermi, nevetséges és szánalmas az a túlzó ....vakítás, amit kommunikáltak ősz óta.
Tudták rég az NVnál, hogy bár gyönyörű terméket álmodtak, most a technika közbeszólt és nem az úthenger jön, hanem csak egy biztató innovatív termék.
-
buzus
aktív tag
Lehet a másikat is húzni, ezért nézzük az ár/teljesítményt. Többek között ebben is rossz a fermi, arról meg nem is beszélve hogy nem veszed figyelembe hogy a túlhajtás további melegedéssel jár amiben szintén gyenge.
Szóval a te preferenciád a DX11, a physx és a tesztelláció és a kedvenc játékokban mutatott akadásmentes nagy fps.
Mondj olyat ami a másik gyártónál nincs meg. Physx.
Dejó!
(Tesztellávióval nem lesz akadásmentes a kedvenc játékod egyik gyártónál sem)
Mivel több Ati kártya vehető ugyanannyi pénzből mint Nvidia, hoztam itt a 3db. 5850 vs. 2db. GTX470 példát. Magyarázd meg hogy a kedvenc játékaidban a 3db Ati kártya nem produkálna nagyobb fps-t mint a 2 nv.
-
buzus
aktív tag
Ez az öreg pedálozz csak. GTX470 90 ezer Ft, 5850 60 ezer. 30 ezer Ft-al olcsóbb, csaknem ugyanaz a teljesítmény kisebb hang és melegedés. Nem értem hogy minek kell magyarázni. Teljesen egyértelmű a dolog melyik kártya a jobb. Aki ennek ellenére nem az eszére hallgat az hülye, vagy csak idealista.
ui.Szerintem te pénzt kapsz ezért vagy nem tudom...
-
CptMisi
őstag
de aki nem ért hozzá, az nem valószínű, hogy megnézi, hogy mennyire melegszik a kártyája játék alatt
ha megnézi valaki, akkor tudja, hogy vagy jó így, ahogy van, vagy valamit kell csinálni a ház hűtésével
legalább is gondolom, hogy erre céloz
nekem az első dolgom volt, hogy megnéztem, mennyire megy fel a hőmérséklet, ha terhelem a VGA-t
ez persze nem jelenti azt, hogy hozzáértő vagyok
És jól megy a GTA 4?
gyáliSanyi: már van hozzá WHQL driver
-
105 fok a max amit bír? Akkor előre megjósolom, hogy jó pár darab fog visszamenni a boltokba megsülve a nyár folyamán..
Itt a tesztben 20 fok alatti szobahőmérsékletnél 90 fokot ment egy hozzáértőnél, akkor mi lesz, nyáron, mikor az egyszerű user bemegy a boltba, megveszi, mert új nv, meg mert marha jó, bedobja a házába, amiben normális hűtés nincs, por annál több, aztán 3 órán át püföli a GTA IV-et, a kártya meg elmegy tojást sütni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem darabolták fel a Google-t, a sztratoszférába repült a részvény
- Linux kezdőknek
- Path of Exile 2
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Borderlands 4
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest