Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
időbe próbálok nevezni csak kevés az időm. Ha csuszok sorry
-
olddirtyB
tag
Bocs srácok, kicsit sok volt a meló mostanság.. Jöhet a random verda
Olyan még úgysem volt!
-
Reaper
őstag
-
szTotyy
őstag
Na végre, már mióta ezt várom, hogy szabadon választott kocsikkal nevezzünk!
Érdekel kinek épp melyik kocsi a kedvence! Ha mindenki azzal nevez...
Gondolom nem kizáró ok, ha már szerepelt egy korábbi versenyen.Az eladásdömpinget én például azért szeretem, mert akkor legalább történik valami érdekesség (amit Plata is mindig, nagy szeretettel mondogat). Mint feljebb Blu példája is bizonyítja. De pont tegnap talán Schuchart NC eladásánál is hasonló történt, csak szerencsésebb végkimenetellel.
A legjobb, amikor a motoros klub küldetések duplásak. Akkor tud nagyon szórakoztató lenni egy-egy nyolc fős küldetés.Azért, ha valaki kitalál valami sessionbéli mókát, hülyeséget (pl. MOC-k, vagy léghajók egymásra pakolása, spontán autóstalik, bulik, stb..), akkor az oda tudja csábítani az egész bandát.. Akkor megáll az eladássorozat.
-
Heller2
aktív tag
válasz
Kiskokó #10471 üzenetére
Hát igen...
Csinálnám én a Moc küldetéseket is meg a Ceo-sokat de tényleg ez az állandó eladás van, de iszonyat rohanás szintjén.
Ami nem baj, de látom, hogy megy a sértődés ha azonnal nem megy valaki segíteni eladni vagy véletlen előbb kerül valakinek eladásra a cucca.
5 perc "holt idő" nincs, mintha lemaradnának valamiről.
Heist-et meg azért nem nyom az ember, mert ott is megy az őrület, véletlen meghalsz megy az idegbetegség.
Mindegy, még szerencsétlen Bennyhez is meg kéne csinálni ezzel az accommal a "beugró" küldetést. -
-
ucli
senior tag
PHHU Autó Szépségverseny 74.
Tetszőlegesen választott autó közkívánatra
A részvétel szabályai:
Két kép a szokásos szögekből + 1 kreatív is lehet ha valaki él vele.
SC nick neved, autó neve.Példa:
PHHU Autó Szépségverseny 74.
SC : *név*
Autó: *autó neve*Kép1 (beszúrva nem linkelve)
Kép2 (beszúrva nem linkelve)Fontos tudnivalók:
2018.08.25. éjfélig lehet jelentkezni a szépségversenyre. Utána szavazni kinek melyik tetszik. Szavazás: 2018.08.26. 00:01-től 2018.08.28. 18:00-ig. Utána eredményhirdetés.
Sok szép gépet és sok szerencsét! -
Kiskokó
veterán
-
ucli
senior tag
Na hogyha dirty nem ír 8-ig, akkor kirakok valami random autót.
-
Triathlete
senior tag
válasz
WolandR #10451 üzenetére
Néztem videókat a neten, hogy tolják, de el nem tudom képzelni, hogy stock autóval hol tudnék még hozni 5mp-et. 2-t igen. Ha lesz kedv este még rápróbálok, bár azt hittem ha beviszem 30 alá lehet hozni a dolgot max nagyon szoros lesz.... Nem lett az
Először az Oracle-lel vágtam neki, az lomha volt, Windsort is kipróbáltam az jobb volt mint az Oracle de hamar megcsúszik és nincs akkora kanyarsebessége. Az Exemplar tényeg jól fordul és betapad rendesen, én nem is próbálkoznék mással.
-
bluuzia
senior tag
Előszóban, mentségemre annyit írnék, hogy ez a történet nem alkoholos befolyásoltság alatt zajlott. Sajnos.
Viszont ráfogom a fáradtságra és a melegre.Íme a kedd esti eladásos baki-sorozat sztorija.
Az elsőnél rendőrök elől menekültem a Senora Freeway-jel párhuzamosan futó sínek mellett, amikor is beleestem egy olyan csatornába, ahonnan nem lehetett kiszedni a motort.
Fent mentem és pont ennél a résznél akartam rámenni a sínekre. Egyszerűen nem láttam és nem tudtam, hogy ott van egy ilyen.Sikerült Envoynak kilépnie.
Visszatérése után, újraindította az eladást, de akkor is ugyan ilyen rendőrös, csapdaállítós verziót kaptunk.
A zsaruk lerázását követően a Raton Canyonon át közelítettem meg Sandy Shorest. Miután átjöttem azon a kis hídon, gondoltam levágom az utat.
Sikerült is átgurulnom a köveken, de bármennyire is lassan történt, nem állt meg a motor az úton, hanem továbbcsúszott egyenesen a vízbe.Ekkor az asszony hirtelen felkapta a tekintetét és csúnyán nézett rám.
Verbális megnyílvánulásom után gyorsan írtam a csetre, hogy "sikerült ezt is elb.sznom". "Envoy lépj ki."
Ezek után, kedden este már nem tért vissza Envoy a játékba. Gondolom berágott, ami érthető.Még egyszer elnézést kérek tőled, hogy 2x egymás után sikerült elcsesznem a motoros eladásodat!
-
WolandR
tag
köszi! de majd jön Reap, aztán hoz egy több másodperccel jobb időt....
nem tudom h figyeltétek, de az első két kanyarban kerüljétek azt a fehér járdát vagy szegély v micsodat, nagyon megdobja az autót és csak csúszik tőle... a konténerek között meg szépen az ideális íven toljatok neki, volt egy videós összehasonlítás, sokat számít ez is pl.
kipróbáltam a többi autót is, a sentinelt, az f620at, lomhák és instabilak.
holnap még próbálkozom a többivel is, de sztem ez lesz a jó autó most.. -
szTotyy
őstag
Basszus, nem rossz köridők!
Szabi: valami spontán autószépségversenyt emlegettél, erre levágott a játék sztori módba úgy, hogy még onnan se tudtam kilépni. De láttam, hogy te is és Dahkte is akkor lettetek offline. Úgyhogy majd máskor autószépségversenyzünk..
-
Gawamatsu
senior tag
-
ucli
senior tag
Többiek:
_UCIL_ 10
Gotmogh 9
Norbyte 8
Hegyipapa_hun 6 -
ucli
senior tag
PHHU Autó Szépségverseny 73.
Szavazok:
Gotmogh - 2
Hegyípapa-Hun- 1
olddirtyR - 1 -
Heller2
aktív tag
Szavazok:Norbyte - 2p
olddirtyR - 1p
_UCIL_ - 1p -
hegyipapa
senior tag
Szavazok:_UCIL_ - 2p
Norbyte - 1p
olddirtyR - 1p -
Heller2
aktív tag
-
-
WolandR
tag
válasz
Wiz Khalifa #10422 üzenetére
hogy szakadt ki mind a 4 kerék? 😂
-
Gotmogh
csendes tag
Szavazok:
Norbyte - 2p
Hegyípapa-Hun- 1p
_UCIL_ - 1p -
szTotyy
őstag
Szavazok:
Gotmogh - 2p
Hegyípapa-Hun- 1p
olddirtyR - 1p -
szTotyy
őstag
A PHHU time trial 2. szezonja kezdetét veszi!
Az első idényt Reaper0084* nyerte, a neve melletti csillag is ezt jelzi. Ő a címvédő, minél többen próbáljátok meg letaszítani a trónról!
A másik kis egyedi megjelölés a COUR4G3' neve mellett szereplő aposztróf jel, ami a legjobb átlagpontot jelenti a szezonban.Az első szezonban a mért köridők nevezési határideje megegyezett az autószépségverseny heti határidejével, de legtöbben vasárnap adtátok le az időket. Ezért a nevezési határidő vasárnap éjfél lesz, így még a nyugis vasárnapokon lehet bőven idő egy jó körre.
Bárki csinálhat pályát a versenyekre, boldogan vesszük! Mindenki pályája egyszer be fog kerülni, aki már időt szánt rá, csak sorrendben.. Ha valaki csinált pályát, akkor azt itt jelezheti, vagy elküldheti privátban is.
Az új idény első versenye egy Rockstar alkotta pályán lesz, mivel jelenleg nincs a tarsolyban saját készítésű. Ez pedig a Dockyard pálya.
Autó: a típus a stock Coupes, ez eddig talán még nem volt.
Nevezni az alábbi módon, a fórumon, vagy képpel privátban nekem (aki esetleg nem kívánja megosztani a köridejét a futam lezárásáig)!PHHUtimetrial2.szezon1.futam
SC név:
idő :
<kép>
Nevezési határidő: augusztus 26..(vasárnap) 23:59Aki esetleg új: a kép helyére a nevezéshez csak egy screenshot kell a legjobb mért körödről. A szezon 10 versenyből áll, utána hirdetünk győztest. Aztán újra kezdünk tiszta lapokkal a következő szezonban. Ha valami nem egyértelmű, kérdezzetek nyugodtan!
Szoros szezont, jó köridőket, kevés billentyűzettörést!
-
olddirtyB
tag
Szavazok:
Gotmogh - 2p
Hegyípapa-Hun- 1p
_UCIL_ - 1p -
Reaper
őstag
Szavazok:
olddirtyR- 2p
Norbyte - 1p
Gotmogh - 1p -
Plata
félisten
Szavazok:
olddirtyR- 2p
Hegyípapa-Hun- 1p
_UCIL_- 1p -
WolandR
tag
Szavazok:olddirtyR - 2p
_UCIL_ - 1p
Gotmogh - 1paz enyém mondjuk pont nem csíkos lett volna, csak nem jutottam játék közelbe már napok óta..
-
Szavazok:Norbyte - 2p
Gotmogh - 1p
_UCIL_ - 1p -
Gawamatsu
senior tag
Szavazok:_UCIL_ - 2p
olddirtyR - 1p
Hegyípapa-Hun - 1p -
ucli
senior tag
A nevezési határidő lezárult!
Szavazás indul!Példa:
Szavazok:
M- 2p
E- 1p
H- 1p -
olddirtyB
tag
SC : olddirtyR
Autó: SwingerKezdjük ott, hogy a megjelenésekor megvettem és természetesen az enyém is piros volt, de most muszáj volt átfesteni
Majd kihozom a garázsból, várom hogy kivilágosodjon és mint az esetek 90%-ában amikor fényképezni akarok, amint feljönne a nap, elkezd esni az eső.. #fckrs
-
Gawamatsu
senior tag
Akinek G-sync WQHD monitora van az milyen típust használ?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Ezt a bejegyzést azért hoztam létre hogy bárki aki a Grand Theft Auto V-el játszik (legyen az konzol vagy...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
Állásajánlatok