- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
WolandR #17082 üzenetére
Én minden képemet fentivel csináltam. Nincs kroppolva, UI dolgokat meg billel lehet eltüntetni. Alapból így néz ki:
Az alsó sávon a pöckök a Key-frame-ek.
Én csak annyit csinálok egyebet, hogy print screennnel mentek, mert EPIC-ben nincs képernyőmentés úgy mint steamen...
Sokmindent lehet állítani: alap 6 tengelyen kamera, zoom, snapchat filterek, miegymás, és még ezen felül van az ami a mozgós része, áttűnések kamerarögzítések.
Nézz meg egy tutorialt róla, az a leggyorsabb, és látod, hogy kb mi mit csinál, milyen hatással....
Egyedüli nagy fájdalmam, hogy nem lehet elhelyezni fényeket, mint ahogy a promóképeket csinálják... néha jó lenne nappal szemben "villantani" -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
WolandR #16734 üzenetére
Modderkedés volt azért ilyen a lista. Ha egy modder komolyabban űzi a dolgokat akkor bárki nevét át tudja venni, sokszorosítja más játékosnak és abba a névbe garázdálkodik.
Nálunk rend szerint olyan baj van hogy friends vagy invite only sessionbe bejön egy modder. Orbitalozik egyet, utána vagy le lép és nyugi vagy jönnek a bajok. Ez a modder eleinte egy démon nevű gyökér volt. Mára már jön mellé 2 csatlósa is. És rám meg Sico-ra van rácuppanva nagyon. Nem tudjuk hogy jön ránk invite only-ba is. Se nem ismi, se nem crew társ stb...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
WolandR #16674 üzenetére
Ez az! Kell neki RTX, nem, és hogy néz ki!! RTX-el meg kb lenne negyed ennyi FPS...
Nekem off, de ArmA 3-ban volt 2 olyan percem amikor nem itthonról játszottam, hanem Chernarusban mentem küldetésre, vagy csak néztem egy naplementét. Az agyam teljesen átkapcsolt. Nem pontos grafika kell, hanem jó hangulat. Az többet ér! -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
WolandR #16352 üzenetére
Nálam ilyen gond nincs ellenben egy ideje (kb 3 hete) ha valakire rá akarok csatlakozni és az a személy nem küldiben van (mert ugye akkor megkérdi specrator-ba akarok-e menni) akkor azt írja ki hogy target mode-ba tudok csak menni rá. De a gyakorlatban semmivel se másabb mint ha nem írna ki semmit sem.
-
-
Kiskokó
veterán
válasz
WolandR #15858 üzenetére
A time triallal aza baj hogy oda tudás kell.
Én meg hagyján hogy nem szeretek versenyezni, de nem is tudok. Így azzal pláne nem "kínoztam" magam.Dawee : én se játszottam egy ideig, aztán szotyival WLS meg Forzáztunk most a nyáron meg nagyon keveset szinte csak este játszottam 1-2 órát ha volt kedvem egyáltalán.
Most is csak azért járok fel Online mert van egy kis élet és néha lehet szórakozni.FH-3at megakartam venni én is mikor akciós volt és lemaradtam róla ...aszódna meg.
pedig szotyival terveztük hogy a 4 után lehet 3-at nyomjuk online kocsikázni mert emlékeim szerint jobbak a kocsi hangok meg a fizika egy picit. -
Kiskokó
veterán
válasz
WolandR #14857 üzenetére
Ja kell valami új cél a a PP mellé mert kezdek ráunni nagyon az Online-ra
Főleg hogy a régiek közül is alig járnak fel meg senki nem csinál semmit csak ami épp a duplás.
Mondjuk lassan elfogok tűnni szerintem, jön a tél a szar idő.
Felraktam a Wrecfest játékot, nagyon bejön. Eskü jobban megfogott mint a Foza Horizon 4
Valakit nem érdekel egy kis állatkodás a wrecfestben?Mert akkor megveszem
Aztán lehet tényleg kijátszom már a Mafia 3-at is na meg a Gta 5 storyt újra ki akarom tolni csak persze az új Launcher miatt most nem működik a magyarítás....Na meg jön az RDR2 is.
És akkor a tervezett FiveM gta szerver kipróbálásról még nem is beszéltem.
-
PeL
addikt
válasz
WolandR #14786 üzenetére
A pálya lenti részén mikor be kell fordulni a mask shopnál, már majdnem kitéptem a hajam mert párszor beleakadtam a padba mikor túl szűken akartam bevenni a kanyart...
De amúgy fasza pályákat csinálsz szerintem, nincs vele probléma. A választható autóknál most kicsit szerintem nagy különbség volt a két autó között, a Michelli GT-vel 4-5 másodperccel lemaradtam folyton a Retuine-os időmtől, nem is láttam értelmét azzal az autóval szenvedni, annyira csúszkál kanyarokban.
-
-
bluuzia
senior tag
válasz
WolandR #14495 üzenetére
Hirtelen azt hittem az Én Felonommal neveztél.
-
Plata
félisten
válasz
WolandR #14234 üzenetére
Nem valami Lg-t.mind a kettő Lg de hogy pontosan mi azt má ne kérdezd.
Nekem 3410-em volt annak idején.Azt szerettem.
Azt a telefont ezerszer szét szedtem és cserélgettem a borítóját,a mai telefonokhoz már hozzá se merek nyúlni.
Nokia 3410 sokkal jobban bírta a strapát,mit számított annak sátrazás meg egyéb,napokig bírta töltés nélkül.
Ezek a mostani telók gyorsabban le merülnek és sokkal sérülékenyebbek.
Biztosítás meg anyám kínja is van rajtuk,ha eltörném.
Na és a 3410-esemen micsoda csengőhangok voltak.
Na nem zenék,hanem kb ilyen hogy vedd már fel azt a kxrva telefont. -
Courage_7
aktív tag
válasz
WolandR #13316 üzenetére
nagyon fáj ezt mondani, de meg kell ismerni a pályát. ezt meg kb. 5x annyi ideig tart(ott nekem), mint egy másikat, ami nem földutas. csak pár példa, az első kanyarnál sose tudtam elkapni a féktávot, aztán utána nem sokkal a beláthatatlan gumifalas balkanyarnál szintúgy nem, ugratót ugye érdemes messzire elkerülni a végénél, az utolsó kanyarnál szintén totál más volt a féktáv, mint gondoltam. mi is van még? a versenyjármű minden gumifalat-egyéb akadályt nem néz jó szemmel, leblokkol tőlük teljesen, ezt se 2 perc volt megszokni. ja, a masinám szeret kb. félkörönként fps-laggolni nagyjából 11 fps-sel pár másodpercig, aztán visszaáll 50-60-ra, ha egyedül vagyok egy sessionben. hát nagyszerű mondhatom, jó kis AMD HD7950
a Hacsié a szép munka, mert ő órákat szánt rá, én csak ideokádtam megint a béna kis időmet
-
Plata
félisten
válasz
WolandR #13246 üzenetére
Este én is nevezek,tegnap akartam,de nem engedett fel a játék.
Ma meg remélem jó lesz,remélem engem nem nullázott le a rockstar,ha igen akkor megint nem tudok nevezni.
Nem volt időm megnézni a karakterem,de nagyon remélem hogy a tegnapi leállás engem nem nullázott le mint másokat. -
csadi0011
őstag
válasz
WolandR #13241 üzenetére
Ugye-ugye kéne olvasni mindkét totyikot
https://prohardver.hu/tema/gta_v/hsz_69971-69971.html -
-
hacseki30
tag
válasz
WolandR #13085 üzenetére
A 4.szezon állása hendikep nélkül az alábbi lenne:
1.Courage_24'' 45pont (6verseny)
2.mtamas80 38pont (6)
3.mikesum77 37pont (6)
4.WolandR** 35pont (6)
5.szTotyy 21pont (6)
6.2sajtburger 20pont (6)
7.DavidSimon-HUN 13pont (6)
8.Norbyte 10pont (6)
9.hacseki30 6pont (1)Remélem, hogy jól számoltam, de a nyakam nem teszem rá.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR