Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Nem all fent annak a veszelye hogy en fogom meghozni a dontest a kovetkezo autorol.
Nekem mindegy hogy mi lesz a kovetkezo felolem lehet utcarol lophato vagy meregdraga is. Nyilvan a tobbseg elobbinek orulne de ha a nyertes nem igy dont akkor sem lehet ellene mit tenni. Ebbe allapodtunk meg hogy o hozza a dontest.
En azert titkon remelem hogy picit komolyabb lesz a kovetkezo kocsi de ha nem akkor majd egy het mulva remelem hogy kicsit komolyabb lesz"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
Segal
veterán
Szegény hegyipapa szét trollkodj(u)ák a mondanivalóját
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Mert harminc valahanyas a tag.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Mr.Csizmás
titán
ja, vki leütött, aztán pont oda respawnoltam, láttam hogy ég, úgyhogy odébbálltam, ha robban, ne vigye a többiek kocsiját beidegződés, előző munkahelyen volt erre tűzvédelmi szabály a drága munkagépek és teherautók miatt.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Segal
veterán
Szerintem valami uj dc filmet forgatnak amibe macskano is szerepelni fog
-
Mr.Csizmás
titán
gta dlc-nek is jó lenne:
- resupply: cseréld ki az üres söröshordókat telire
- adversary mode: idd az asztal alá az ellent
- san andreas supercars csupa KGST csodát értékesítene, Tatra, Skoda, Liaz
- az asszisztens snack helyett becherovkát és knédlit ad"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Segal
veterán
Az egész úgy kezdődött hogy jött kb fél percenként a vonat aztán az egyikre felszálltam. Gondoltam körbemegyek a pályáján mert még soha sem seggeltem ki. Mint kiderült ezután nem jött a vonat az erőműhöz nekem meg rá kellett jönnöm hogy milyen durván hosszú pályája van a játékba
Aztán jött Plata hogy megpróbál felugratni a vonatra, utána meg már mindenki a vonatomra szeretett volna feljutni
Egy újabb "csoportkép""Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Az én helim volt. A vicc az volt az egészbe hogy addig vitte a vonat amíg a következő nem spawnolódott az erőműhöz, ott egyszerűen miután az eredeti eltűnt a heli a sinen maradt. A többi nem jutott el addig a pontig. Aztán elindult az a vonat amire fel is szálltam ez eljutott a helikokteremig és be is robbantotta. Én meg az első sorból végignézhettem
-
Segal
veterán
Lassan lehet mindenkinel tudni (nagy altalanossagba) milyen szinnel nevez.
Dawe bordo
Hegyi piros
mtamas fekete
Thoomaster zold
Rettentheo zold
Kovacs (narancs)sarga
Saabe arany
Syd lilaLehetne folytatni de rendeles jott
-
Segal
veterán
Tegnap ezt a profi sofőr dolgot sikerült cáfolnod.
Együtt adtunk el kocsit és mindössze egyetlen npc jött egy kereszteződésbe az úgy sem állok meg stílusba de neked azt az egyet is sikerült telibe puszilnodTegnap előtt amúgy nekem is sikerült alkotnom
Szokásomhoz híven "finoman" kezdtem lerakni a buzzardot de nem sikerült tökéletesen és beleakadtam picit Lepke helijébe. Aminek hatására az övé kigyulladt, aztán az enyém irigykedni kezdett és úgy döntött akkor inkább ő is elkezd égni."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
freeknight
őstag
De az bizony egy piros buzzard, csak fegyver nélküli verzió. Néha spawnol, és mc-ben a road captain is ilyet tud lekérni, nem a fegyveres verziót.
Csak hogy higyjetek nekem:
ProgenXL: de ez természetesen egy buzzard, csak piros, semmiféle nimble havoc vagy mi. Nézd meg fentebb az általam linkelt képet, még az azonosítószáma is egyezik a buzzarddével. N230MP, mindkét képen ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Mc-n belül csak akkor van FF ha kikapcsolják
SZóval szegénykém nem tudott földre érkezni életben, mert amúgy nem lett volna semmi baja csak kirobban alóla a repülő alkalmatosság.NEOkám :
Nyugi én értettem
Én is a Simset ajánlom ha ilyen problémáid vannak[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Segal
veterán
Kb akkora mimt amikor en a Maze bank kornyeken kiugrottam a Cargobobbol (csak visszajottem vele) es az epulet tetejen tartozkodo Kovacs fejere esett a heli...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- LG V30 ThinQ SILVER 4/64
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Manli GeForce RTX 3080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest