Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
tomboy0013 #161 üzenetére
Az nekem kicsi
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
tomboy0013 #158 üzenetére
2015 novembere, Expansys, Motorola Nexus.
-
Den Hadnagy
senior tag
Ok, vannak pontok, ahol egyetértek veled száz százalékban.
Nekem is azért értékes a Nexusom, mert a sok marketingfa..ág helyett csak simán teszi a dolgát Nougaton. Viszont megjelenésekor én se voltam hajlandó érte kifizetni 220k magasságában a bánópénzt, inkább vártam egy évet, és megvettem 118ért. Ez a baja a Pixelnek is, tényleg fain kamera, frissnek mondható vas... Nade ez az ár akkor sem racionális, igaz egy telefonért sem az. De így nem fognak piacot robbantani, az tuti. Azért drukkolok nekik, hátha bejön a termékvonal, és kapunk egy szép telefont is, addig marad a most tesztelt ZTE vagy a O+3T a célkeresztemben.
-
Den Hadnagy
senior tag
Ezt az elcseszett designt, te jó ég. Már 2015-ben is ciki lett volna. Ezért kukázni a Nexus vonalat, nemár...
Régóta droid oldalon állok, de ezt most nagyon benézte a Google. Szerintem ez simán két szék közé esés lesz: régi Nexusosok nem fognak Pixelt venni, a prémiumkategóriába meg nem fog betörni, akármennyire akarnak szifonosodni. Szvsz nem lesz piaca, max. akkor, ha beesik az ára 1-1,5 év alatt egy középkategóriás szintre. Akkor még mindig jobb ex-flagshipet venni, mint aktuális echte középkategóriát szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- iPhone XR 64GB
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest